SPA-bad

Detta inlägg är i samarbete med Trademax
 
Äntligen kommer solen mer och mer och just nu är vi ute i trädgården massor på dagarna. Så mycket planer, massa roliga saker och jobb där ute att göra.
En av de enkla sakerna att göra är ändå att plocka fram vårt spabad. Vår egen lilla bubbelpool som lyxar till här på altanen. Det är så fantastiskt underbart att barnen kan hoppa i, plaska i flera timmar medan jag sitter bredvid och dricker kaffe i solen. Det är ju även gott att vi själva kan krypa ner i värmen, framförallt senare på kvällen när barnen sover och vi får lite egentid. Eller de gånger jag haft vänner här och vi kunnat bubbla och tjöta - så mysigt är det.
Vissa år har vi ju även haft poolen uppe på vintern, går ju att värma upp den till 37 grader, men det har vi inte haft i år så nu blir det att ställa upp den.
 
Vill du själv kika på att köpa spabad kan du kika in på Trademax. Just nu har de dessutom massa spabad till specialpriser så om ni funderar på det gå in och kika direkt.
Våran är från märket Mspa som de bland annat säljer här och det är 8-9 år sedan som vi köpte denna och än så länge fungerar den toppen. En reperation har William fått göra under dessa år men det känns ändå helt rimligt. 
 
Pojkarna älskar att bada här i och kan dyka efter skatter på botten i timmar.
 

Kommentera här: