På väg mot hotell - igen

Dessa senaste veckorna har verkligen allt gått i ett. Så otroligt mycket roligt händer och dagarna verkligen springer förbi. Varför blir det alltid så när solen kommer fram?
Att dessutom ha impulsköpt en stor pool som ska göras iordning med allt vad det innebär gör verkligen att det hela tiden finns saker att göra. 
Både William och jag har dessutom jobbat väldigt mycket senaste veckorna. Skogsbrand, övertid samt att många vill bli extra fina nu inför sommaren gör att vi har mycket att göra. Men det är kul!
Sedan är det alltid lite extra inför avslutningar också med barnen. Öppet hus och Nolvarvet har vi klarat av denna veckan. Självklart måste vi inte gå men jag vill finnas där och titta på barnen och se deras glädje. Nästa vecka är det avslutning på skola, dagis, fotboll och ridning. Sedan är det ett långt sommarlov! För barnen blir det 9 veckors ledighet. Undrar vad vi kommer göra varje dag egentligen. Har ni tips?

Förra helgen tog jag med min mamma till Kosta Boda Art Hotel men det förtjänar ett helt eget inlägg. Så otroligt fint och vi hade en underbar helg bara vi två. 
Just nu är jag på tåget på väg mot Clarion Hotell I Göteborg där jag ska på ett 24-timmars event med ett helt gäng sköna bloggare och instagramare 😉
Så det blir hotell denna helgen med - helt klart en okej vana jag skaffat mig. 
Vad ska ni själva göra denna soliga helg?
(null)


Underbara känslan av att vara barn


Idag hämtade jag inte bara upp våra barn utan även en kompis till Theodor. De ska få leka hela dagen. Stanna på middag. Till och med sova över. Som Theodor har längtat efter denna dagen och sin bästa kompis. 
Kramkalas på skolgården och tre skrattandes och busandes pojkar som sprang över gården för att ta sig hem och leka. 
Jag minns såväl den där känslan av att vara barn och en kompis ska sova över. Förväntningarna dagarna innan, pirret i magen under dagen, fnittrandet på kvällen. 

Att nu få se när mina barn gör detta är så roligt. Alla planer och tankar, lekar och bus samt de där små extra sakerna man kan få lov att göra när det är en "sån speciell dag" som Theodor uttrycker sig. 

Dessutom är de så goa mot Cornelis som alltid får vara med trots att han är mindre. De drar med honom in i leken och förklarar så bra. 
Tycker ofta att det går så mycket bättre här hemma när det är en kompis med, mycket mindre kiv än vanligt. 
(null)
Bada och busa i poolen. 
Theodor blev av med sin tand i poolen så vi fick gå på skattjakt med håven 😂