Skidor och restaurang

Vilken dag vi haft. 
Igår bestämde oss för att vi skulle dra till Alebacken idag och åka skidor med barnen. Theodor har testat att åka i två år innan, men Cornelis har aldrig provat innan så det var dags. 
Men jösses, det var ju inte bara vi som hade kommit underfund med detta påhitt idag. Var så galet mycket människor. 
Först gick de testa lite i liftkarusellen och efter det drog jag Cornelis upp för backen några gånger så han fick åka en liten bit innan vi testade liften. 
Jag är personligen inte så förtjust i just den knappliften, tycker inte om att den är helt stum, jag gillar när det är fjädring i den så kanske därför jag avvaktade lite extra. 
Men blev ett par åk för båda, fast mesta tiden stod vi i liftkön. 
Theodor blev lite frustrerad på mig när vi åkte, han ville hellre åka med sin pappa för det var lättare då behövde han inte svänga själv. Skruttunge. Jaja, vi ska nog lyckas lära de att åka i år. 
Sedan klättrade vi upp i skogen där deras farmor och farfar grillade korv. Bergsklättring med pjäxor är inget jag rekommenderar för varken vuxna eller barn, vi var flera som druttade på ändan. 

Efter ett par timmar drog vi hem, slängde alla kläder i hallen och fick på finkläder istället. Sedan var det bråttom till tåget för att åka in till Pinchos och äta middag. 
Perfekt med plockmat till barn där de kan få plocka lite från alla olika tallrikar. 

Helt klart en bra dag!
(null)

Kommentera här: