Flängt och fixat

Idag har jag och barnen flängt runt massvis i affärer och gjort ärenden. 

Vi startade dagen med ett besök hos logopeden för Cornelis. Hans utveckling är helt fantastisk och det går så bra för honom. Sedan så drar han ut lite på vokalerna fortfarande, lite så som de gör i Skåne, men detta är tydligen vanligt för dessa barn med dyspraxi. Men för drygt tre månader sedan pratade han ju utan något flyt i orden utan lät lite som en gammal telefonröst med hackigt tal. Nu flyter stavelserna i orden så det är fantastiskt bra. Bara att fortsätta att leka och tjattra hela dagarna. 

Efter detta åkte vi till Second Hand butiken i Kungälv och lämnade in 5 påsar jag röjt ut här hemma i helgen. Så gott att bli av med allt överflödigt. 
När vi var klara mötte vi upp svärfar för att visa vägen till Cornelis dagis. De har fått flytta till en annan lokal för tillfället. 
Sedan en snabb sväng till Williams jobb, efter det hämtade vi Theodor på skolan. 
Mat och fika på Klädkällaren, sedan Netto, Dollarstore och Coop. Puh! Detta att flänga runt i affärer med barn är inte alltid så lätt och mitt tålamod var slut när jag kom hem. Kanske inte så konstigt efter 8 timmar. 
Men nu är de flesta av alla ärenden ordnade. 

Så nu har jag slängt mig i soffan och njuter av lugnet då barnen sover och mannen gått iväg en stund. 

(null)

Kommentera här: