Fredagsös

Idag har det varit fullt upp hela dagen med massa aktiviteter. Först åkte jag och Cornelis och fixade mina naglar, och efter det åkte vi till återvinhade jag istället orkningscentralen då vi hade fyllt bilen med skräp.
Efter det åkte vi till Ica och hux flux var bilen fylld av mat. Hade beställt på nätet så de plockade ihop allting och körde ut de till bilen. Helt fantastiskt bra och så nöjd över att slippa den där riktigt stora månadshandlingen med barn. Nu hade jag istället bara jobbet med att packa upp dessa 13 kassar med mat, haha, som sagt storhandling!
 
Sedan slängde jag in en kaka i ugnen och så var det lite lunch för oss innan vi åkte till skolan för att hämta Theodor och hans kompis. När jag kom in i klassrummet såg jag först inte honom, men sedan såg jag att han satt och var lite ledsen i sin frökens knä. Det hade hänt en olycka ute på gården så han hade fått en bula och ett jack i pannan så det var bara att åka hem och tejpa ihop och plåstra om honom. Blöder ju en del från ansiktet så det ville inte riktigt sluta utan gick upp hela tiden trots att det hänt en timma tidigare. 
Mellanmål för alla barn, göra klart kakan till mannens fredagsfika, disk, bada alla barn, fredagstacos, fixa två pojkar som skulle på disco. Puh. 
Så när de var på discot passade jag och Cornelis på att träna och mysa här hemma så när de kom hem hade han precis somnat.
Vissa dagar är verkligen på detta viset, att allt bara går i ett, medan vissa andra är tokigt lugna och känns evighetslånga.
 
Nu har jag i alla fall krypit upp i soffan med ett glas vin, ska kika runt lite på nätet och förhoppningsvis snart få sällskap av mannen.
 
Hur har eran fredag varit?
 
1 Pernilla Lantz:

skriven

Härligt att bara få naglarna fixade, gött. Hoppas er Valborg var bra och att bulan gick bort!
//pernilla

Svar: Det är verkligen en lyx att unna sig snygga naglar ;) Bulan är numera gul med endast små stripes kvar. Valborg var väldigt bra alldeles för länge ;) Hoppas din helg varit toppen!
Maria

2 Cissi:

skriven

Låter som en riktigt bra fredag! Hoppas resten av helgen varit lika bra

Svar: Ja det var det verkligen. Ja jag hade en bra helg, hur var din?
Maria

Kommentera här: