Välkommen 2017

1 dagen på nya året - säkerligen dagen då flest människor är beslutsamma om att detta året ska bli det bästa någonsin och att de ska ändra på än det ena, än det andra.
Jag har själv avgett nyårslöften många år, mer hälsosamma livsval, träning och massor annat. Tror dock aldrig att jag har lyckats hålla något av alla dessa livsavgöranden löften jag gett mig själv.
I år så blir det därför inga löften om någonting alls.
Visst har jag tankar om hur året ska bli och jag kommer sätta upp olika mål att jobba mot. Både stora och små inom flera områden.
 
Däremot har jag suttit och funderat mycket på varför det är så att jag, och säkerligen fler med mig, alltid inväntar en ny månad, en ny vecka eller ett nytt år för att göra de saker jag vill ändra på, starta någonting nytt, avsluta annat.
Jag har fortfarande lite för lätt att falla ner i mina jobbigare tankar och då kan det ibland vara en resa att komma upp igen - det blir en liten kamp och ibland så tänker jag "nästa vecka, då blir det en bättre vecka"
Så det är en ambition jag har för i år - att försöka att se varje dag som en möjlighet att göra allt bra, inte invänta en ny början utan använda varje dag!
 
Någon som gett nyårslöften? Satt nya mål eller ambitioner? 

Kommentera här: