En dag i pyjamas

Idag har jag och barnen strosat runt här hemma hela dagen, barnen har inte ens kommit ur sina pyjamas.
Härligt att bara få vara ibland.
Jag har fått gjort massor av tråkiga administrativa saker, bokat läkarundersökningar, tandläkartid, ringt försäkringsbolag, betalt räkningar, kollat utbildningar och ordnat en del med mitt företag.
Under tiden har killarna sprungit runt som galningar och lekt med bilar, tågbana och jage. De har skrattat, busat och verkligen haft roligt tillsammans - helt utan att jag varit med. Såklart jag har lagt mig i ibland, de är ju trots allt barn och har inte alltid lärt sig gränserna för vad som är okej. Men det är så underbart att de tycker om att leka med varandra och kan göra det en hel dag, det underlättar verkligen för mig så jag ibland kan göra annat här hemma än bara underhålla och avstyra deras fajter.
 
Helt enkelt en mycket bra och produktiv hemmadag. Imorgon blir det däremot utflykter så då får vi ta på oss lite ordentliga kläder.
 
 

Välkommen 2017

1 dagen på nya året - säkerligen dagen då flest människor är beslutsamma om att detta året ska bli det bästa någonsin och att de ska ändra på än det ena, än det andra.
Jag har själv avgett nyårslöften många år, mer hälsosamma livsval, träning och massor annat. Tror dock aldrig att jag har lyckats hålla något av alla dessa livsavgöranden löften jag gett mig själv.
I år så blir det därför inga löften om någonting alls.
Visst har jag tankar om hur året ska bli och jag kommer sätta upp olika mål att jobba mot. Både stora och små inom flera områden.
 
Däremot har jag suttit och funderat mycket på varför det är så att jag, och säkerligen fler med mig, alltid inväntar en ny månad, en ny vecka eller ett nytt år för att göra de saker jag vill ändra på, starta någonting nytt, avsluta annat.
Jag har fortfarande lite för lätt att falla ner i mina jobbigare tankar och då kan det ibland vara en resa att komma upp igen - det blir en liten kamp och ibland så tänker jag "nästa vecka, då blir det en bättre vecka"
Så det är en ambition jag har för i år - att försöka att se varje dag som en möjlighet att göra allt bra, inte invänta en ny början utan använda varje dag!
 
Någon som gett nyårslöften? Satt nya mål eller ambitioner?