Trasig tvättmaskin!

För snart två veckor sedan när jag låg och nattade barnen så började det helt plötsligt låta fruktansvärt mycket här inne i huset. Det lät ungefär som om det var en helikopter som landade på taket. Det tog några sekunder innan jag insåg att det borde vara tvättmaskinen, men att det knappast var ett bra ljud.

Det var det inte.

Trumman lossade inuti på något vis, så tvättar vi nu så kommer det ut typ som små frigolitbitar i hela tvätten. Inte helt bra.

 

Så ikväll kör William upp till min mamma för att tvätta och hämta ren tvätt. Barnen, eller snarare Theodor, börjar få väldigt ont om rena byxor så det var dags.

Vi har med andra ord inte köpt någon ny än, vi har inte kunnat bestämma oss för vad för någon vi vill ha. Jag har ju en del krav denna gång, nu vet jag ju mer vad jag behöver än när vi flyttade in här, då var jag bara nöjd med att slippa tvättstuga.

Så jag vill ha en större maskin, minst 8 kg, kunna senarelägga start samt en display så jag kan se hur lång tid det är kvar innan den är klar. Sedan vet jag inte mer. Jo, jag vill ha ett av de bra märkena såklart så att den håller och är i bra kvalité, ingen ide att köpa någon skruttmaskin.

Någon av er som har tankar om vad som är bra att ha för funktioner på en tvättmaskin eller kanske någon funktion som är helt onödig som ni trott att ni behövt?

 
1 Anonym:

skriven

https://www.elgiganten.se/product/vitvaror/tvattmaskin/FT5184S/cylinda-5000-series-tvattmaskin-ft5184s Om jag hade bytt idag! 😘/Malin

Kommentera här: