Kväll på Liseberg

Idag åkte vi som rubriken lyder in till Liseberg med barnen och deras faster. 
Vi bestämde oss för att ta tåget så att det blev en ordentlig utflykt och för att vi vuxna skulle kunna ta ett glas glögg om vi ville. Så det kanske inte bara var för barnens skull vi tog tåget men det spelar ju ingen roll när alla är nöjda. 

När vi kom in var det raka vägen ner till barnens del. Lite oroliga var vi då många varit där igår och det tydligen varit galet mycket folk, en bekant uttryckte att det var lika mycket folk som på Ullared. Men inte idag. Det var helt perfekt. Visst var det människor där, men inga köer att prata om. Ibland var vi tvungna att vänta medan attraktionen åkte en gång, men aldrig längre. Helt galet bra. 
När vi kom in bland karusellerna började det snöa, ett tag var vi osäkra på om det var riktig snö eller om de hade snökanoner för att ge lite mer känsla. Men, det var uppenbarligen på riktigt. Så mysigt!

Vi köpte åkband och åkte massvis - barnen var så lyckliga. Även vi vuxna, jag tjöt av skratt massor av gånger. 

Efter ett par timmars åkande gav vi upp och medan Theodor åkte sina sista gånger spelade jag och Cornelis. Tyvärr vann inte vi någonting, men det gjorde däremot deras faster, bra att någon vann i alla fall. 
Cornelis blev dock besviken, men lyckan vände när två snälla kvinnor kom och lämnade två gosedjursbläckfiskar till honom. De hade vunnit dessa men ville inte ha de. Han hoppade av glädje och höll hårt i dessa. Vilka underbart snälla människor det finns, tack!

Efter lite mat och värmande dryck stängde de till slut och vi begav oss hemåt. Cornelis somnade i min famn på tåget, medan Theodor somnade i rekordfart när vi väl la honom hemma. Kanske inte så konstigt med tanke på att klockan hann bli nästan 23. Så imorgon får han stanna hemma och busa med oss och ta igen sig. 

Glada skruttar!

Filmade dessutom en del idag, så får väl se imorgon om det blev något bra, få kanske jag klipper ihop det till någon slags vlogg-grej? Haha, vem vet. 

Kommentera här: