Ingen sömn och tidig morgon

Efter gårdagen på Liseberg så har denna dagen varit väldigt lugn. (Glöm inte kika in vloggen )
Jag hade ju en förhoppning om sovmorgon, men icke. Jag själv hade svårt att somna, blev sedan bli väckt vid 4-tiden av Cornelis som undrade vart hans lilla bläckfisk var, (vem bryr sig för övrigt om en bläckfisk mitt i natten?) fick sedan dela säng med man, två  barn samt två stora gosedjursbläckfiskar. Alla under ett och samma täcke. Puh. Sedan vaknade de lika tidigt som vanligt, så tji fick vi.
Trötta barn och en trött mamma resulterade i att vi byggde pepparkakshus. Det gick fantastiskt bra. de var tysta, stilla och koncentrerade i över 1 timma! Kan vi göra detta varje dag tro?
Att de sedan brottades i soffan så Theodor ramlade och slog i bägge framtänderna så de började blöda och blev lösa kompenserade väl en del i och för sig? Det gjorde ju i sin tur att han inte kunde äta för att det gjorde ont, så till slut gav jag upp försöken med att göra vettiga saker och vi myste ner oss framför en julfilm. Då somnade Thedor. klockan var alltså inte ens 17 och han somnade i soffan framför TV:n. Jag vet knappt om han någonsin har somnat när den varit igång innan, möjligtvis någon av de få gånger han varit sjuk? Så nu är frågan - när kommer han att vakna upp imorgon bitti? Kommer det ens ha hunnit bli morgon är väl min fasa. Antar att jag också måste lägga mig sjukt tidigt och hoppas på lite sömn för att orka med att gå upp.
 
 
Här är den stora bläckfisken som delade säng med oss inatt. Tänk en till. Plus två barn. Plus en man. Samt jag.

Kommentera här: