Badhotell

I tisdags tog vi färjan över till Danmark och gick till badhotellet.
Jag har tidigare varit där vid ett tillfälle för ett par år sedan, men då lämnade vi Theodor hemma och hade en helg med våra vänner.
Denna gång hade vi barnen med och koncentrerade oss mer på själva badandet än baren.

Vilket perfekt ställe det var för våra barn som älskar vatten. Vi hade så roligt allihopa och badade i så många timmar.
Vi prövade alla olika pooler och det var så bra att kunna gå runt till de olika ställena eftersom det blev som nytt hela tiden.

I den stora poolen fanns vattenkanoner som barnen stod vid och försökte pricka oss vuxna medan vi simmade runt. När stormen kom och det blev stora vågor så älskade de att flyta i båtarna och bli uppspolade på land, alternativt att vi körde de mot vågorna så de skvätte vatten överallt. De skrattade och busade så mycket.

Ett annan favoritställe blev en av de varma poolerna. Trots att den var mindre så ville de vara där länge. Cornelis ville inte gå upp från den, men Theodor uttryckte det nog bäst - " Åh, så varmt och lugnt. Nu kan jag äntligen njuta."

Det bästa tyckte de nog ändå var den stora rutschkanan. Vet inte hur många gånger vi fick gå upp för alla de där trappstegen för att åka, men jag hade tillslut mjölksyra i benen. Men de var knappast bara barnen som tyckte det var roligt, vi skrattade så sjukt mycket allihopa och det kittlades underbart i magen.

Vi stannade kvar över natten och på morgonen låg vi kvar och myste så länge i sängen att vi höll på att missa frukosten. Fick plocka till oss lite mat medan de städade undan.
Efter det badade vi ett par timmar till innan det var dags att bege sig till färjan för hemfärd.

Verkligen två toppendagar. Att det dessutom bara var vi plus typ fem andra där gjorde det helt fantastiskt - vi hade ju allt gör oss själva och behövde aldrig vänta eller stå i kö till någonting.