Träning & SPA

Idag blev jag inbjuden till Skönhetsfabriken tillsammans med ett gäng goa tjejer för att få träna och slappna av i deras relax-avdelning.
Vi startade med ett PT-pass med deras tränare Björn, det blev mycket fokus på mage och rumpa då de flesta av oss ville fokusera på det.
Nästan alla övningar var enkla men effektiva och som går att genomföra hemma, antingen helt utan redsskap eller med lätta vikter/kvastskaft. Helt klart var det jobbigt och imorgon lär jag ju knappast vilja gå i några trappor eftersom min rumpa kommer att plåga mig.


 
Efteråt fick vi slappna av i relaxen med bad och ångbastu samt lite gott att dricka och äta. Så härligt och skulle varje träningspass avslutas på det viset skulle jag helt klart träna oftare!Riktig vardagslyx att luta sig tillbaka, inte behöva stressa utan bara njuta och prata i lugn och ro. 
Sedan fick prova lite olika behandlingar, jag testade att göra IPL i ena armhålan, får väl se hur detta fungerar - hade ju faktiskt varit väldigt skönt att slippa raka sig hela tiden!
 
De andra tjejerna stannade kvar och fick sina naglar/ögonbryn fixade medan jag var tvungen att åka hem för att hämta barnen på dagis och hos barnvakt.
 
Men verkligen en fantastisk dag och riktigt underbart ställe att spendera ett par timmar.

Kommentera här: