Träning & SPA

Idag blev jag inbjuden till Skönhetsfabriken tillsammans med ett gäng goa tjejer för att få träna och slappna av i deras relax-avdelning.
Vi startade med ett PT-pass med deras tränare Björn, det blev mycket fokus på mage och rumpa då de flesta av oss ville fokusera på det.
Nästan alla övningar var enkla men effektiva och som går att genomföra hemma, antingen helt utan redsskap eller med lätta vikter/kvastskaft. Helt klart var det jobbigt och imorgon lär jag ju knappast vilja gå i några trappor eftersom min rumpa kommer att plåga mig.


 
Efteråt fick vi slappna av i relaxen med bad och ångbastu samt lite gott att dricka och äta. Så härligt och skulle varje träningspass avslutas på det viset skulle jag helt klart träna oftare!Riktig vardagslyx att luta sig tillbaka, inte behöva stressa utan bara njuta och prata i lugn och ro. 
Sedan fick prova lite olika behandlingar, jag testade att göra IPL i ena armhålan, får väl se hur detta fungerar - hade ju faktiskt varit väldigt skönt att slippa raka sig hela tiden!
 
De andra tjejerna stannade kvar och fick sina naglar/ögonbryn fixade medan jag var tvungen att åka hem för att hämta barnen på dagis och hos barnvakt.
 
Men verkligen en fantastisk dag och riktigt underbart ställe att spendera ett par timmar.

Flygbiljetten köpt!

För ett par månader sedan så skrev jag om att jag ville ha restips till USA.
Nu har vi bestämt oss, datumen är klara och biljetterna är köpta.
Det blir först 4 dagar i San Fransisco för att sedan flyga tvärs över landet till Miami för att stanna där i 6 dagar.
 
Det blir jag, William samt hans arbetskamrat som kommer att åka.
Nej, inga barn, de kommer att stanna hemma med sin mormor, farmor och farfar.
 
Jag kommer att resa ensam till San Fransisco där jag möter upp killarna efter deras jobbresa för att sedan starta vår semester tillsammans.
 
Så nu är det en del förberedelser kvar, ska ordna nya pass, beställa visum, kolla upp boende och sedan så måste vi ju komma på vad vi vill göra i de olika städerna, det är ju den roligaste biten.
 
Men det är ju med blandade känslor att åka utan barnen. Jag som varit hemma med de på heltid i över 4,5 år, som max varit borta 1-2 nätter i följd och nu blir det 11 dygn utan mina små busfrön! Jag kan ju stundtals bli helt skogstokig på de, vissa dagar skulle jag med glädje lämna bort de. För en stund. Trots allt är de mina små älsklingar.
De kommer såklart att ha det jättebra här hemma, de är ju med sin familj, men ändå...
Som sagt, delade känslor hos mig.
Trots det längtar jag så mycket efter detta!
Shopping, sol och att få slappna av ordentligt utan att behöva hålla ett vakande öga hela tiden på var barnen är och vad de hittar på.
Tänk - sitta på en restaurang, äta lugnt och kunna ta ett glas vin utan att oroa mig för hur länge barnen kommer orka sitta ner innan de får för mycket spring i benen och kommer att riva stället.Sitta med min man, prata lugnt utan avbrott och titta på, som han uttrycker sig, "den där ..... solnedgången igen".
Underbart!
 
 
Bild på solnedgången när vi var i Thailand.
William var otroligt trött på att titta på samma solnedgång kväll efter kväll.

Kalas

Idag hade vi lite kalas för Cornelis. 
Tårta och kaffe, presenter och bus. 
Det blir väldigt utspritt när vår familj kommer denna helgen då ingen kunde samma tid, så blir vid tre olika tidpunkter. 
Så kan det bli ibland, men samtidigt så hinner vi ju prata lite mer med alla då än det blir när alla kommer samtidigt - få blir det lite halvt kaos. 

Blev en enkel gräddtårta med jordgubbsmousse och vaniljmousse i form av en fjäril. 
Inte helt lätt att blåsa ut ljusen när luften åker upp i pannan!

Theodor mumsade glatt i sig sin bit medan Cornelis inte ens ville smaka utan enbart äta frukten - jag propsar inte utan tog fram den frukt som blev kvar från dekorationerna.