Planering som blir oplanerad...

Att ha barn och försöka att planera är inte alltid det lättaste.
Idag var planen att jag förutom babysim skulle åka och handla mat då det börjar eka tomt. Men när Cornelis kom till oss i natt och var het som en kamin så började jag inse att dagen kanske inte skulle bli som det var tänkt.
På morgonen så visade tempen på över 39 grader på Cornelis och jag har fått planera om min dag.
Så vi blir hemma idag och tar det lugnt.
Istället har jag passat på att göra bokföring och lite annat administrativt jobb, samt ska passa på att städa lite nu när lillen fortfarande sover.
Dock behöver jag fortfarande åka och handla lite, så får se hur det är med honom efter han har sovit en stund. Förhoppningsvis mår han lite bättre så vi kan springa in och köpa mjölk och välling bara, så klarar vi oss lite till.

Sovande febrig kille med rosiga kinder. 
 
Efter två dagar med otroligt skönt väder så känns det som ett otroligt bakslag att det nu blivit mörkt och kallt ute igen. Men vi har verkligen passat på att njuta ute av värmen och röjt i trädgården. Det finns ju massvis kvar att göra, så är det ju med hus och trädgård, det blir aldrig klart.
Trädgårdslandet har fått sin första rensning och jag ska i dagarna börja plantera inomhus för att de små fröerna ska få en chans att växa innan det är dags att plantera ut allting.
 

Kommentera här: