Vattkoppor? Kaffe!

Vi tror ju att pojkarna fått vattkoppor - vi är inte säkra  så efter rådgivning med vår BVC-sköterska kom vi överens om att vi ska dit bort sedan i eftermiddag så vi kan finurla tillsammans på vad detta är.
Men i vilket fall har pojkarna varit trötta och inte helt friska senaste veckan - Theodor har sovit och vilat på dagtid ett par dagar och tempot på honom varierar under dagen - ena stunden springer han runt och är lika tokig som vanligt för att sedan sitta ner, helt stilla . Igår hittade jag honom sittandes i sin säng lyssnandes på P4 Göteborg som han satt igång. Där satt han 20-30 minuter, tittandes på sin säng med stängd dörr. Inte särskilt likt vår fartfyllde son.
 
Inatt var det dock Cornelis som var anledningen till de få timmarnas sömn. Han var så snuvig och då tycker han att det är besvärligt att sova och blir väldigt orolig. Så för att han skulle få komma till ro och inte vara så besvärad av snuvan så blev det att sätta oss i soffan och sova sittandes. Så efter drygt en timmas bökande kom han till ro ordentligt och även jag kunde somna - inbakad bland massvis av kuddar för att stötta upp.
 
Dagar som dessa är jag otroligt glad över att jag är hemma med barnen för jag känner mig som ett vrak just nu.
Så idag på förmiddagen blir det lugnt och återhämtning som gäller - tänkte passa på att försöka sova lite jag med sedan tillsammans med Cornelis. I alla fall ligga i soffan och kura ihop oss framför en film. Idag startar därför dagen lite senare än vanligt, först efter lunchtid någon gång räknar jag med att vara mer människa igen.
Tills dess blir det att hälla i mig ett par koppar kaffe för att hålla mig vaken minst 1-2 timmar till.
Tom kopp. Igen. Dags att fylla på...
 

Kommentera här: