Uppvaknande från dvala

Fredag igen och ser fram emot en ledig helg. Verkligen helt ledig då kalendern gapar helt tom. Det är väldigt sällan som det är så. Vanligtvis är det alltid någonting inbokat, särskilt som Theodor brukar ha sin simskola på helgen. Men den startar inte förrän nästa vecka.
Så vi får väl se vad vi hittar på här hemma nu.
Idag har jag dock tänkt att städa så att det är gjort inför ledigheten. Så tråkigt att behöva ta vår gemensamma tid till så tråkiga saker.

Denna veckan har jag ju gått som i dvala här hemma då Cornelis sovit fruktansvärt dåligt på nätterna och har knappt orkat med det viktigaste som mat och kläder, men idag känner jag mig faktiskt piggare. Därmed har jag börjat komma på massvis av saker som jag måste ta tag i och göra.
- Rensa barnens kläder och förbereda försäljning 
- Sälja av möbler 
- Åka till tippen
- Sy klart tak & draperier till barnens säng
- Bygga trappräcke till sängen
- Tapetsera 
- Rensa klädkammaren
- Köpa bokhylla till barnens rum

Sedan massa annat och så klart allt vanligt vardagsfix som städ, tvätt, disk, återvinning.
Barnen vill leka, gosa, läsa och busa hela tiden.

Jag skulle även behöva få en liten makeover med klippning och färg, vaxning och mina naglar behöver helt klart lite kärlek. 

Får väl helt enkelt starta upp här hemma nu när Cornelis har somnat. Städa och kanske passa på att boka in lite Maria-vård.
Nu kan vi ju ta oss ut sedan då BVC konstaterade att det troligtvis inte rör sig om vattkoppor och jag har upptäckt ett hål i Cornelis tandkött vilket förklarar hans dåliga nätter.


Kommentera här: