Klädleverans

Idag är vi hemma nu på förmiddagen och inväntar ett stort paket med kläder till mig som kommer med hemleverans snart - så spännande! Förhoppningsvis passar en del av kläderna, allt är till mig denna gången. Jag håller på att rensa bland mina kläder vilket jag inte gjort på många år. Kläder som jag haft kvar för att jag hoppats att jag någon gång ska kunna komma i de igen - nu kommer jag i de mesta av dessa plagg men har upptäckt att jag inte trivs i de. Numera är jag mer noga med att tröjorna ska täcka lite mer än naveln än vad jag var för 5-10 år sedan, samt att de ska täcka lite mer än bara skinkorna.

Så jag har än så länge rensat ut 5 påsar med gamla kläder och har fortfarande en hel del kvar att rensa. Det låter kanske mycket, men tänk då på att jag aldrig har gjort en sådan här ordentlig rensning. Bland annat hittade jag mina gamla arbetsbyxor från McDonalds där jag slutade arbeta för drygt 8 år sedan! Så ja, det är välbehövligt med denna rensning.

Nu har jag beställt lite nya kläder, tanken är att jag nu bara ska ha kläder i garderoben som jag trivs i och som passar mig. Kläder som jag tar på mig, inte tycker sitter bra, ska jag sluta att lägga in i garderoben och istället lägga bort de med en gång. Är ju helt meningslöst att ha massa kläder som jag inte vill använda. Det är ju på det viset som jag hamnar i situationen att jag har hur mycket kläder som helst i garderoben men ingenting som passar att använda.

Någon annan som känner igen sig?

Kommentera här: