Intensiv period

Senaste två helgerna har jag verkligen haft fullt upp och det har tagit verkligen all energi från mig.
Men det har varit två väldigt roliga helger.
Först var det Valens Barnmarknad som jag anordnade tillsammans med några andra. Jag fyndade otroliga mängder kläder, mer om det en annan gång.
Sedan denna helgen hade jag och William Gatsby-Party för att fira att vi båda nu är över 30 år. Så roligt hade vi och jag har hur mycket fina bilder som helst, men de flesta privata. Även det tar vi mer någon annan gång.
 
Förra veckan skulle jag ju baka och fixa massa av dekorationer inför festen, men med barn i huset blir det ju inte alltid som planerat. Båda barnen fick ögoninflammation och därmed var vi hemma hela veckan tillsammans. Det är inte alltid så lätt att fixa och trixa med en 4-åring coh en 2-åring hängandes runt benen.
Så allt som jag tänkt mig blev inte av, så kan det bli, men jag fick i alla fall gjort maten, macarons och tårtor som jag tänkt mig. Dock blev det en del dekorationer som inte hann att bli klara som jag hade tänkt mig. Så är det som sagt ibland.
 
Dessutom fick jag utöva förmågan med selektiv syn.
Barnen fick leka fritt och jag låtsades inte om att huset blev totalt kaos.
Att tvätten dessutom växte till ett gigantiskt berg då jag inte fick gjort mer än en maskin om dagen var bara att inte bry sig om.
Så denna veckan är mitt fokus på att vila lite eftersom det snart drar igång till fler helger med massa aktivteter, fester, kalas, öppet hus och massa mer. Förutom att vila så ska jag försöka hålla mig frisk då jag känner att en förkylning lurar i kroppen och sedan ta tag i städandet här hemma. Har ställt in mig på att göra färdigt ett rum om dagen, på ett ungefär. Eftersom Cornelis fortfarande inte är frisk från ögoninflammationen så är ju båda barnen hemma och jag vill gärna inte städa en hel dag, utan försöka att vara med barnen lite granna också. Fast främst kanske det är för att det är så fruktansvärt tråkigt att städa!
 
Nu har jag i alla fall intagit soffan, under ett täcke med en kopp te och lite choklad med hockeyn påslagen på TV:n.
Idag blir det inte mycket mer gjort av denna fru...
 


Kommentera här: