Halloween på Liseberg

I tisdags fyllde en av mina bästa vänner år och hon ville fira den på Liseberg.
Den som fyller år, den får bestämma. Så enkelt är det.
Så hela vårt lilla gäng möttes upp utanför entrén och gick sedan in och åt. Ja, de andra åt, jag som var utan barnen passade faktiskt på att värma mig med en Kaffe Karlsson. 
Det var lite roligt att gå runt med spöken och gastar som smög upp bakom oss och upp i ansiktet. Jag hörde barn skrika och springa runt mig då de blev skrämda och jag ska väl erkänna att jag hela tiden gick och kollade mig över axeln för att inte helt plötsligt bli skrämd. För jag hade helt klart skrikit. Högt! 
Vi kollade på lite magishow också, men när det kom till att börja äta glas och liknande då vände jag mig om, usch, jag klarar inte av sådant. Ryser i hela mig. Tänkte hela tiden att det var is som krossades, inte glas...
Sedan blev det så klart lite spelande, jag försökte mig på att fiska upp en Olof till pojkarna. Det gick inte alls. Jag är verkligen inte bra på sådant, men jag försökte.
Det är så roligt när vi lyckas få till en träff med hela lilla gänget!
 
 
Jag hade med mig kameran för att kunna fota allt, men batteriet dog nästan så fort vi kom in på Liseberg! Men hann att ta några kort vid entrén. 
1 Sara - Träning & Hälsa:

skriven

Oj va häftigt!!

Svar: Ja det var riktigt roligt!
Maria

Kommentera här: