Stolt mamma

Som mamma är jag för det mesta väldigt stolt över mina barn, men ibland så gör de eller säger saker dom får mig att bli extra stolt över vilka fina pojkar de är. 

Igår var jag hemma med Cornelis och en jämnårig pojke. Den andra pojken var ledsen när hans mamma åkte och jag satte honom på mitt knä och tröstade honom. Cornelis kom och satte sig på andra knät och satt tyst och tittade på sin vän. Sedan reste han sig, gick och hämtade kompisens gossedjur, lämnade den till honom och satte sig sedan på mitt knä igen och klappade honom på huvudet. Så otroligt sött och jag blev fascinerad över att han försökte ta hand om och trösta sin vän. Fina, omtänksamma Cornelis. 

Ikväll när jag och Theodor pratade om dagen så berättade han att eftersom han fyllt år och ska ha kalas får han önska sig presenter. 
- Ja, det stämmer, sa jag. Så vad önskar du dig?
- Jag tänkte att jag kunde önska mig en lampa. 
- En lampa? Vadå för lampa?
- Till ditt och pappas sovrum. På väggen så ni inte måste ha det mörkt. 
Gullungen! Våra sänglampor har blivit förstörda (bland annat av ovan nämnda gullunge, fast då med ett annat smeknamn...). 
Jag förklarade för honom att vi köpt nya lampor men inte satt upp dessa än, så han behöver inte önska det. Samtidigt berättade jag att jag blev väldigt glad över att han tänkte på oss och vad vi behövde, inte bara vad han vill ha. 

Som sagt, ibland så blir jag extra stolt över mina fina, omtänksamma och osjälviska barn. 


1 Emelie Babunovic :

skriven

Dom har att brås på ♡ Fin bild på bröderna bus!
Kram

Svar: Men tack snälla du!
Maria

2 michan:

skriven

Å vet precis hur du känner. Mina är oerhört omtänksamma också. Min ena har redan planerat vad vi måste köpa till lillasyster i julklapp :)

Kommentera här: