Majmammor i Ullared

Denna helgen har jag varit i Ullared tillsammans med mina majmammor i Ullared. 
Vi har hängt ihop på Facebook sedan vi blev gravida för två år sedan och det är så kul när vi lyckas träffas. Det var inte alla dom kunde komma, vi är ju nästan 80 mammor i gruppen, men 12 mammor var vi som handlade och sov över i stugor. 
På lördagen åkte jag in till centralen och mötte upp några andra mammor som jag skulle samåka med. Jag hade gjort en skylt med MAJMAMMA för att vi skulle hitta varandra. 

Efter ett par timmar inne på Ge-Kås så var det dags att samla ihop gänget, checka in i stugorna för att sedan ta oss till Harrys där vi hade bokat bord. 
De hade varit så gulliga och placerat ut nallar på alla våra platser just eftersom vi var en mammagrupp, så alla majbebisar får nu en Harry-nalle. 
Efter god mat, drinkar och mycket skratt begav vi oss tillbaka till stugorna. Några gick och la sig, medan vi andra satt uppe och kvittrade ett tag till. 

Idag tog vi en vända till inne i varuhuset och sedan åkte vi hemåt. 
Så nu är jag mitt uppe i uppackandet av allting, presenter och julklapparna undangömda och allt annat ska plockas in. Fast då en av tjejerna ska sova här hos mig inatt i väntan på hennes tåg imorgon så blir det faktiskt mycket tjötade istället för plockande. Men det är bara trevligt och så mysigt att ha lite sällskap imorgon också. 

I väntan på centralen. 

Den fina presenten. 

En god fördrink i väntan på maten. 

Kommentera här: