Hemmavecka med barnen

Igår var det dags igen för ett akutbesök hos tandläkaren.
Denna gång var det Cornelis tur, eller kanske ska kalla det otur. 
 
Han skulle klättra efter sin storebror men det slutade med att han föll på bordskanten och spräckte läppen och slog i tänderna. Han blev så ledsen och det var blod överallt i ansiktet på honom och mina kläder. Stackars liten.
Men tänderna såg fina ut när vi kom till tandsköterskan, bara en rejäl fläskläpp kvar. 
Så nu är det dags att återigen ringa försäkringsbolaget och anmäla. 
 
I natt har han dessutom haft magkramper - tror jag. 
För han skrek och ålade sig mellan 22.30-03. Inte mycket till sömn blev det för varken honom eller mig. Vid midnatt gav jag upp och tog med ett täcke och gick ut och la mig i soffan med honom och tittade på TV istället. Så fick i alla fall William och Theodor sova. Det blir ju inte bättre av att ingen i familjen får sova.
Så idag kommer jag få hinka i mig kaffe för att hålla mig vaken. Hoppas dessutom på att Theodor sovit bra så att han är mindre trött och trotsig än han var igår.
Theodor är hemma från dagis denna veckan då det går magsjuka där. Tydligen har det varit kräkningar PÅ avdelningen så vi håller honom hemma - tänker inte riskera att få hem det hemska om jag kan låta bli. Så skönt att ha den möjligheten att ha honom hemma. Så idag blir det istället badhuset i Kungälv med båda barnen och våra vänner. 

Kommentera här: