sTr♡sa på Bellkikks

För snart två veckor sedan så bjöd min vän med mig till ett event som anordnades på salong Bellkikks i samarbete med sTrsa.
Vi kom dit nästan en timma i förväg, tänkte att vi skulle sätta oss på uteserveringen mittemot för att ta det lugnt i solen. Men så blev det inte riktigt. Efter att vi beställt lite vin och öl så hade det redan börjat bildas en kö utanför, då de 10 första som kom skulle få en goodiebag. Så vi satt och spanade efter tjejer som såg ut att vara på gång och hällde i oss vår dryck, sedan gick även vi och ställde oss i kön.
 
Vi blev varmt välkomna av salongens ägare, Bella, som vi även fick varsin goodiebag av. 
Sedan blev vi serverade lite bubbel, gick runt och tittade på alla fina underkläder från sTrsa och drömde om sommar och brun kropp när vi såg deras läckra bikinis.
Tyvärr kunde jag inte köpa några set i underkläder då de inte hade min storlek på BH, men passade på att köpa lite läckra trosor.
 
Jag passade även på att fråga ut Bella om lite produkter till mitt hår och det slutade med att jag handlade både schampo, serum och spray från ett märke som i alla fall inte jag hört talas om förut, Keune. Schampot och serumet var från deras serie So Pure som bara är naturliga ingridienser och ska tydligen vara väldigt bra. Jag köpte det som är lugnande för hårbotten och ska pröva om detta kan hjälpa mig med min hemska klåda. Återkommer om ett par veckor för att se om det blivit en förbättring.
Sprayen ska tydligen förkorta tiden det tar att torka håret efter duschen. Ingen aning om hur detta teoretiskt fungerar, men ska bli intressant att se om det fungerar.
 
Ja, jag bjuder även på denna bilden av mig själv som salongsberusad. 
Så kan det gå när vinet måste drickas upp i snabb takt. Men oj, så bra jag shoppar när jag inte är nykter.
 
I vår goodiebag fanns det sammanlagt fyra par fina trosor, schampo, hårspray, handkräm samt lite erbjudanden och rabatter. 

1 Bella :

skriven

åh va fint skrivet! Hoppas att du känner dig nöjd med alla produkter när du har fått testa dom i några veckor.
Vi ses väl e eftermiddag skulle jag tro 😊 /Bella på salongbellkikks

Kommentera här: