Plaskepoolen i solen

 
Vilken underbar sommardag det har varit här idag.
Vi har passat på att vara ute massor, först leka innan Cornelis skulle sova, när han sov passade jag på att sy lite madrasser till husvagnen tills jag insåg att Theodor var alldeles för tyst. Han hade somnat! Så då blev det mys med honom istället så att han skulle vara vaken. Hopplöst att natta honom när han sover på dagen numera. 
Efter lunch pumpade jag upp plaskepoolen till barnen och sedan har vi varit på altanen hela eftermiddagen. En stund satt de och lekte själva i den och jag satt och tittade på de samtidigt som jag lyssnade på ljudbok och njöt av värmen. 
Sedan kom en vän med hennes dotter så hon var också med och plaskade. Hon är bara tre månader äldre än Cornelis, men då hon både går och säger några ord så kändes hon mycket äldre. Min lilla Cornelis som är min stora bebis. Men han får gärna vara en bebis ett tag till, för snart kommer tiden att komma när han är stor och springer ifrån mig och skriker "Nej!" till allt. 
Apropå tid så har jag idag haft äran att få gästblogga hos The 5 AM academy - gå gärna in HÄR och läs mitt inlägg om just tid och hur vi spenderar den.
Söta pojkar som är väl skyddade från solen i sina praktiska, men inte så fina, badkepsar och UV-kläder.