loppi blogbag

Jag fick hem en stor kartong med massa goda produkter att testa från loppi och med förtjusning så öppnade jag den och ser massor med gott och hälsosamt i den.
 
KidsZoo - multivitamin i form av små nallar. Helt klart godkända av Theodor gällande smaken. Sedan är jag dock osäker på huruvida han behöver vitaminer eller inte, men det är en annan sak. 
 
Ekomüsli - ja, en musli, inget direkt överranskade i smakväg, men roligt med annat än bara russin i, här var det blåbär, tranbär och lingon. Bra med ekologiskt, det gillar jag extra mycket.
 
Båbär & Acai te från Friggs - har inte hunnit smaka på det, men då det är koffeinfritt så kommer detta hamna i Theodors te-samling. Han är tokig i te, så letar alltid upp koffein-fria sorter till honom.
 
Sockerbalans från Friggs - en vitaminbrus som innehåller krom för att minska sötsuget. Jag brukar ta en vanlig c-vitaminbrus varje dag, så det ska bli kul att testa dessa för att se om de verkligen kan göra någon skillnad på mitt enorma sötsug.
 
Castus fruktstänger - dessa finns ständigt i vårt skafferi och de är mycket populära hos Theodor. Han får det bland annat som krismat då jag alltid har någon i skötväskan, men även i hans godispåse på lördagar, då han än så länge inte börjat äta vanligt godis, så är dessa toppen då de bara innehåller frukt och inget socker.
 
Riskakor med Chiafrö & Havssalt från Friggs - Jag är ju tokig i riskakor så dessa gick helt klart hem hos mig. Att de var extra tunna gör ju att de kanske räcker några minuter längre än ett vanligt paket, då jag brukar äta upp alla vid samma tillfälle. Desa innehåller ju bara naturliga ingridienser så då är det väl nyttiga och helt okej att vräka i sig. Eller? Haha. Eller inte...
 
Blutsaft - När jag såg förpackningen fick jag lite små-ångest och fick rysningar i hela kroppen. Åh fy, blutsaft! Finns inget värre! Jag fick nämligen dricka detta under lång tid i mellanstadiet/högstadiet då jag hade för lågt blodvärde och behövde få i mig extra järn. Så fruktansvärda smak-minnen från detta. 
Men, bestämde mig nu för att jag var tvungen att testa lite. Jag stod med lite hjärtklappning och tog en klunk, men öppnade munnen så det rann ut på min tröja. Blä! Eller? Hmm... Kanske inte var så farligt ändå. Tog en litehn slurk till, men stängde denna gången min mun och smakade ordentligt. Jomen, helt okej. Inte gott kanske, men absolut inte äckligt. Frågade Theodor om han ville smaka, hans bedömning var att det var lite gott. Ja rar mig fortfarande över tanken att drick det, men jag har ju i över halva mitt liv gått och tänkt att detta var det värsta som finns att behöva dricka, så nu vet jag ju att det är en mental spärr.
 
 
 
1 Viktoria:

skriven

Skulle du vilja tävla om ett bakset för barn genom att enbart gilla en Facebooksida? klicka isåfall på länken nedan :)
http://linneagranstrom.vimedbarn.se/tavling%E2%98%86-3/#comment

Önskar dig en trevlig fredag :)

Kommentera här: