Ale invite - över 3900 kommer. Blir du en av de?

På lördag är det dags för Ale Invite, en snowboard big air tävling som kommer att hållas i Alafors.
Jag hoppas och tror att det kommer bli så bra. Så roligt med någonting stort som händer här i närheten.
Jag var där och tittade lite idag, än så länge är det inte klart, men massor av folk var där och jobbade, bland annat min man, så det blir säkerligen klart i tid. Förhoppningsvis kan de få lite kyla nu innan helgen så att de kan spruta lite extra snö. Det är ju lite svårt med arrangemang som delvis är beroende på väder.
 
Text lånad från Ale Invite hemsida
Ale Invite är en Snowboard Big Air tävling som kommer hålla för första gången den 28e februari 2015.
20 av de absolut bästa åkarna i världen kommer göra upp om 20,000 USD i Alebacken, endast 2 mil norr om Göteborg. Tävlingen är kombinerad med en endagsfestival med kända svenska artister på scen, foodtrucks, öltält, lokala försäljare, Burton Riglet Park för de minsta och en miniatyr av det stora hoppet i barnbacken för de lite äldre barnen. Och kanske det bästa av allt - det är fri entré!
 
Jag hoppas verkligen att Theodor är på humör för att våga prova på snowboard-skolan. Det är gratis för barn mellan 2-6 år och de får även låna utrustningen. Så fräckt!
Vi var för någon vecka sedan i Alebacken och Theodor fick testa på att åka skidor för första gången, så förhoppningsvis blir det även snowboard-premiär för honom nu.
 
Gå gärna in på deras facebook-sida och klicka i att ni kommer. I nuläget är det över 3900 personer som tänker komma! Tänker du komma?
 
 
1 väderkarta.se - Klart Väder:

skriven

VÄDER under TORSDAGEN väntas allmänt mycket moln, men i Götaland och östra Svealand ändå chans till en del sol. I västra Svealand rör sig byar av snö eller blötsnö norrut under dagen. Norrland får mest mulet väder men i stort sett uppehåll och i de norra fjällen chans till sol. Blåsigt i Jämtlands- och Härjedalsfjällen med tilltagande sydlig vind. Från dryga 5 plusgrader i söder ner mot 5 minus i norra Lapplandsfjällen.

Kommentera här: