God (läs Hemsk) morgon på er!

Gah! Hemska morgon! 
Jag får panik på morgonen alltså. Eller redan på natten faktiskt. Sista dagarna har Cornelis sovit sämre än vad han redan brukar. Han håller väl på att få tänder eller något så han vaknar konstant och skriker och är ledsen. Så ingen sömn för någon av oss. Till och med Theodor har vaknat på nätterna av honom, häromnatten låg han med händerna på öronen och skrek "Jag orkar inte höra mer, jag vill sova!"
Ja, vad kan jag säga mer än att jag håller med?

Sedan är det morgon och mitt tålamod är slut. Inte hjälper det till att ha två trötta barn hängande i kläderna. På riktigt, de hänger i mina kläder, Cornelis kan ibland hänga så pass mycket att jag ibland står och gör frukost med byxorna neddragna till fötterna. På riktigt. 

Jag har försökt att gå upp tidigare på morgonen, bara hinna ta på mig kläder och få i mig en kopp varmt kaffe innan barnen vaknar. Det gör att jag har mycketi bättre tålamod och jag känner mig så mycket piggare. 
Men då ska jag lyckas med att krångla mig ur sängen där hela familjen, en man och två barn, sover - utan att väcka de. Inte så lätt. 

Att när vi sedan bråkat oss ut för att gå till tåget och mötas av spöregn och hård blåst så det blir ett träningspass att bara försöka ta oss fram för att sedan missa tåget och behöva vänta utomhus i 20 minuter, ja då känns det som en bra dag...

Ja det var dagens gnälliga inlägg från mamman med mycket sömnbrist och lite tålamod. 

Kommentera här: