Städningen resulterade i shopping

Idag var det bestämt att vi skulle göra en gemensam städinsats hemma. 
Så vi satte igång i köket. 
Det tog inte lång tid innan jag satt och förbannade garderoben i hallen. Jag var nämligen på IKEA i veckan och försökte hitta inredning till den men misslyckades. 
Så vi slutade städa och har planerat, finurlat och kommit på en lösning. Detta är vi nu på väg för att införskaffa. 
Ibland kan det vara bra att dela med sig av sina bekymmer så att någon annan kan hjälpa till att klura. Jag är så dålig på att be William hjälpa mig med sådant här, jag vill lösa och göra allt själv - vilket ofta tar lång tid. Särskilt som jag har projekt pågång i nästan varje rum hemma. 
Ni ser ju själva att det verkligen behöver organiseras. 
Garderoben är jättestor men utnyttjas väldigt dåligt!
1 Kristina Melin:

skriven

Jag känner så väl igen det här! Man börjar i ett rum, men "råkar" fortsätta i nästa, och till slut går man bara runt och flyttar saker mellan rummen och plötsligt måste man göra middag till de små! Aldrig att jag ber min man om hjälp, för jag ska fixa allting själv och sedan överraska honom med min duktighet.
Jag fick också en väldigt tuff förlossningsdepression, efter min första son 2008. Det tog många år innan jag var mig själv igen. Jag var 18 år gammal då, barnet var visserligen planerat, men hela min värld vändes upp och ner, och jag var totalt oförberedd på omställningen. Son nr 2 kom 2011, men då var jag mer observant på mitt humör, mina känslor, och omgivningen hjälpte mig mer. Det är superviktigt att be om hjälp, för man måste inte vara duktig och fixa allt själv. Jag brottas fortfarande med den tanken... Tack för en väldigt trevlig blogg, och ta hand om dig! Kram Kristina!

Kommentera här: