Inte som planerat

Det där med att göra upp planer och fullfölja de är inte alltid så lätt. 
Skrev ju igår om mina planer att fixa iordning i allrummet idag. Det har jag inte gjort. Inte heller har jag plockat fram något påskpynt. Men jag har fått köpt blommor till vår entré, inte planterat än, men de är i alla fall inhandlade. 

Så vad har jag gjort hela långa dagen då?
Jo jag har varit vaken halva natten med en ledsen bebis, men inget snuttande och ingen mat, tröstade och kramade hela natten lång. 
Som ni säkerligen förstår så har jag då inte varit på topp idag. Flera koppar kaffe och dåligt tålamod. 

Trots detta så har vi fått gjort massor. Rensat ur garaget, sorterat och slängt. Så nu har vi samlat en hög till tippen, lagt ut grejer till försäljning samt sett till att vi numera hittar i garaget samt att vi kan gå in utan att behöva hoppa över all skit som legat överallt. 

Jag känner mig lite splittrad över dagen, å ena sidan känner jag mig besviken över att jag inte fått gjort det jag satte upp som mål för dagen. Men att äntligen fått fixat iordning i garaget, ett ställe som varit ett kaos hur länge som helst, är helt underbart. Fortfarande är det inte ordning i förrådsdelen, men det får bli en annan dag för nu är jag så trött att det blir soffläge resten av kvällen. 


1 Madde / ★ Livet som mamma. lärare och snart doula ★:

skriven

Härligt att rensa, man blir lätt ganska nöjd efteråt och sedan blir det ju en skön känsla också. Städat och snyggt :).

Kommentera här: