En bra dag

Idag är en sådan där dag.
En dag som är bra.
En dag där jag uppskattar i stort sett allt.
En väldigt skön dag helt enkelt.
 
Visst, med alla dessa galna gravid-hormoner i kroppen kan det väl vända på en halv sekund så att jag blir rena monstret men så ska det ju vara. Som min psykolog säger "Det är helt okej och normalt, bara otur för de man lever med", haha.
 
Igår var det återigen dags för ett besök hos barnmorskan. Jag var lite nervös över hur bebisen skulle ligga då den har grejat väldigt mycket. Jag har inte känt något stort som kunnat vara att den snurrat sig igen, men det hade jag ju inte förra gången heller. Fanns inget som borde oroat mig, fast inte heller något som bevisade att den låg kvar med huvudet neråt.
 
Vi gjorde kontrollen på läget och lyssnade på hjärtljuden med en gång för att känna oss säkra. Som tur var låg rackarungen kvar neråt, så nu är den välkommen ut.
 
Efter besöket åkte jag hem och borde vilat, men satte mig och pysslade. Det är också viktigt att göra ibland, hehe.
Däremot idag har jag inte gjort mycket alls. Sovit, tittat på serier, sovit lite till och ätit glasstårta.
Mycket produktiv dag, haha.
 
Hämtade sedan Theodor på dagis. Lycklig kille som varit på brandstationen med hela avdelningen. Han hade tydligen känt sig hemma och sprungit och visat saker och tagit en av brandmännen i handen och gått iväg. Märktes tydligen att han varit där förut sa fröken. Vårt lilla charmtroll.
 
För tillfället sitter jag blandat inne i skuggan, skyddad från pollen, och blandat ute på altanen i solen. Beroende på var Theodor är också, så jag vet var jag har honom.
Underbart att ha det så bra som vi har det med solig altan, sköna möbler, lekstuga, rutschkana, gungor och en stor gräsmatta för Theodor att leka på. Perfekt nu när jag inte kan röra mig många meter utan massa sammandragningar. 
Som sagt, en riktigt bra dag där jag uppskattar de bra sakerna som jag har.
 
Den fina buketten har min underbara pojk plockat till mig. 

Kommentera här: