Busbebis

Igår var det äntligen dags för ett besök hos barnmorskan igen. Skulle gått förra veckan, men då hade Theodor vattkoppor och William var på konferens så då fick jag avboka. Så det har hunnit gå tre veckor sedan jag var där senast och nu hade jag hunnit gå in i veck 38.
Men bebis gav mig en otrevlig överraskning. Har vänt sig. Inte åt rätt håll som det har varit i två månader, utan har snurrat upp och lagt sig med huvudet under högra revbenet och med rumpan vid min vänstra höft. Så efter att ett ultraljud gjorts för att vara säker på att det var så, bokades en tid in på Näl för att göra ett vändningsförsök.
Så det ska göras imorgon bitti.
Usch, känns inte alls roligt! Vet egentligen inte vad det är som gör mig orolig förutom att jag känner att jag inte vet någonting om det. Jag gillar inte att inte veta, vet jag vad som ska hända, vad som kan hända vad chanser och risker är känner jag mig lugnare. Men det är svårt att hitta information, i alla fall som kommer från bra källor. Vill liksom inte läsa på skitsidor, ni vet som typ bloggar och sånt, haha.
 
Men en av mina största rädslor är ju att behöva gå igenom ett kejsarsnitt så det är väl det jag är orolig för. Jag vet att det inte lönar sig att gå runt och vara orolig för någonting som jag inte kan påverka, men det är svårt att låta bli. Som sagt, när jag inte kan fakta så skenar min fantasi iväg och tro mig, den är det inget fel på den kan hitta på hur mycket som helst och det är oftast värre än verkligheten.
 
Inatt vaknade jag dessutom med sammandragningar som gjorde ont på riktigt, då blev jag faktiskt rädd. Usch, går ju inte att föda barn på sniskan. Som tur var gick det över efter drygt en timma så det var ju bra och idag har jag inte känt någonting.
 
Men imorgon är det dags att åka in och kolla läget och eventuellt försöka vända. Då får jag förhoppningsvis mer information också som gör att jag känner mig tryggare. 
 


1 Lorelai:

skriven

En helt underbar bebismage! Det är så man blir lite bebissucen själv :)
Kommer gå bra i morgon ska du se :)

Kram

Kommentera här: