Lång dag som gjort mig trötter

Idag har jag och Theodor flängt runt hela dagen lång. Vi är nog lika utmattade båda två nu när vi kommit hem och varvat ner. 

Började dagen med att åka och simma och bada. Idag ville han knappt göra annat än att hoppa och dyka från kanten, så det gjorde vi stora delar av tiden. 
Sedan åkte vi till IKEA och mötte upp en vän där, var där i nästan tre timmar. Fast säkerligen så spenderas minst två av de timmarna vid lekstationerna, främst den i restaurangen då vi kunde sitta och tjöta, dricka kaffe och äta under tiden. Stackars pojk egentligen, hans mamma drar med honom till IKEA när hon tycker det är dags att åka ut och leka. Men han är nöjd så det fungerar. 
Sedan blev det 1-2 timmars tittande och fikande på plantagen. En hel del handlande också faktiskt. Blommor, fröer och sättpotatis. Så när orken kommer tillbaka nu i helgen får det bli lite planteringar här och var. 
För nu orkar jag verkligen inget mer idag, känns som att benen knappt orkar hålla upp mig längre och ryggen är helt slut. Att vi dessutom behövde åka och halvt storhandla massa mat på slutet av dagen gav mig inte mer krafter direkt. 

Så efter nästan 12 timmar aktivitet, jaja en del fikande i det med, så tackar min kropp för sig och lägger sig i sängen med planen att läsa och inte röra mig mer idag. Eventuellt sätta mig och kolla på TV:n om ögonen lyckas hålla sig vakna ända till 21. Det är ju ändå en hel timma dit...
1 Elize:

skriven

Va fin din mage blivit!!! Vila den och dig själv nu efter allt :-)

2 Jela - tvåbarnsmamma:

skriven

Åh fina magen :-))

Svar: Tack!
Maria

Kommentera här: