Shopping, stoj och spel

Igår höll jag igång från morgon till sen kväll. Inte med massa besvärliga eller jobbiga saker, men jag känner mig ändå stolt över att jag orkade med hela dagen, både fysiskt och psykiskt.

Morgonen startade jag med att sminka mig och borsta håret, detta trots att planen bara var att vara hemma med Theodor. Tänker att det är bra att fixa iordning mig lite, då kanske jag vaknar upp och sköter dagen bättre.

Så när mamma senare ringde för att kolla om vi ville hänga med till IKEA, så var det inga problem, eftersom jag var klar. Wihoo.
Så vi åkte ner och knallade runt ett par timmar och funderade på vad vi skulle handla denna dag.
När vi kommit halvvägs och var vid restaurangen för att fika och äta lunch så blev vi grymt besvikna. Har aldrig varit med om en lika lång kö där, så vi bara suckade och bestämde att vi istället skulle ta en korv när vi var klara.
Theodor som såg ut att vara världens tröttaste barn höll sig vaken hela tiden, trots att det vid flera tillfällen nog bara var sekunder från att somna. Så lika bra att hålla han vaken tills vi ätit och packat in i bilen.
Till slut var vi klara och när mamma betalat, så gick hon och Theodor och ställde sig i korvkön medan det var min tur i kassan. När jag sedan packat klart och tittade mot korvkön så blev jag så trött igen. Åter igen, den längsta kön jag någonsin sett för att köpa mat där. Men mamma hade kommit framåt en liten bit, och eftersom vi hoppat över lunchen så var vi tvungna att äta, min mage skrek verkligen efter mat och jag var så fruktansvärt törstig. Så det var bara att stå där och göra det bästa av det.
Theodor hade tröttnat på vagnen och ville bli buren av mig hela tiden. Men han har blivit tyngre och jag har blivit svagare, så vi fick kompromissa genom att han fick sitta på handtaget till kundvagnen medan vi kramade om varandra. Efter ett par sekunder hade han somnat på detta vis. Pluttskrutt. Så jag gick för att leta upp en sittplats med ryggstöd, så handlade mamma. Sedan satt vi kvar där, Theodor sovandes i mitt knä med sin mage mot min, under hela tiden han sov. Så otroligt mysigt, det är verkligen inte ofta jag får chansen att mysa med honom på det viset.

Senare på eftermiddagen kom min brorson hit och har sovit här i natt. Han och Theodor har busat runt och sprungit och skrattat och stojat under hela tiden som lillen varit vaken.
När Theodor hade somnat så satte vi oss och spelade monopol i ett par timmar. Jesper vann, William kom tvåa och jag kom sist. Gillar jag inte. Har helt enkelt spelat för lite och tappat stinget. Får kanske bli ändring på det...

Men har verkligen haft en riktigt trevlig dag med mycket sällskap och aktiviteter. Sådant gillar vi!
1 Anonym:

skriven

Vilken dag! ;) Skönt å höra att Jesper har det bra (även om jag redan visste det). :)
Tack så himla mycket för hjälpen! ♥

Kommentera här: