Brev till magen Vecka 7 6+3

Hej plutt!
Nu har jag varit hos barnmorskan och pratat massor med henne om dig och även om din storebror. Hon är jättesnäll, duktig och jag känner mig trygg med henne. Jag hoppas att du också kommer gilla henne, för hon kommer att känna en hel del på dig under tiden du bor därinne.
Känner fortfarande inte av så mycket fysiskt, men psykiskt så känns det bra. Väldigt bra. Är självklart orolig för hur länge det kan vara så här bra, någon gång så kommer det väl brytas? Vågar inte hoppas på någonting annat eftersom min kropp reagerade så mycket när din storebror bodde på Hotell Magen. Men jag får ta varje dag som den är och om jag börjar bli dålig så kommer jag ropa högt på hjälp åt alla håll och inte tiga så länge som möjligt.
Men om jag behöver må dåligt på något sätt för att du ska må bra därinne så är det okej med mig.
Märkligt hur snabbt allting har gått med dig, hur naturligt och rätt allting känns. Jag känner en sådan självklarhet i att du bor därinne torts att du precis har flyttat in. När din bror checkat in och bott där lika länge som du har nu, hade jag verkligen ingen aning eller inte ens en tanke på att han kunde flyttat in, fick reda på det 3 dagar senare. Men med dig så känns det som att du bott därinne länge, på ett bra vis.
 
Sista veckan är det väldigt många som har fått reda på att du har flyttat in hos mig. Fast enbart vårdpersonal. Har haft en elak infektion i min tand så jag fått antibiotika och smärtstillande. Det var därför som jag berättade om dig, för att det inte skulle vara några mediciner som sprider sig till ditt rum så du blir dålig av de. Så det var inte mycket smärtstillande som jag kunde ta, för nästan alla mediciner delar med sig till dig, så jag har haft väldigt ont och inte kunnat äta. Så jag har gått ner flera kilon i vikt, men jag har inte varit orolig för dig eftersom jag vet sedan din bror att ni har förtur på näringen när ni bor i magen.
Jag skojar numera med din pappa och din mormor om att viktnedgång kanske är min grej i början på graviditeter, eftersom jag gick ner massor med din bror med fast då på grund av illamående.
Din mormor är för övrigt den enda i familjen som vet om dig än. Ja förutom din pappa och din bror såklart. Sedan har jag berättat för min vän Emelie också, som också hon är gravid. Ja det är faktiskt så roligt att båda ni pluttar kommer flytta ut till oss samtidigt så vi kan följas åt och prata hela tiden om hur vi har det och det känns väldigt roligt.
 
Puss & Kram på dig!
Din mamma

Kommentera här: