Uppdatering...

Okej, känns som att det är dags för en liten uppdatering.
Jag har de senaste månaderna känt att det blivit väldigt tufft, inte någon egentlig förändring, utan mer att jag efter jul någonstans tappade mycket av hoppet om att bli bra. Detta har i sin tur lett till att jag mått sämre och sämre.
Jag har nu blivit sjukskriven på heltid igen så William ska vara hemma och stötta upp. Känns verkligen jätteskönt då detta är något jag har velat under en lång tid.

Jag har nu kommit in på öppenvårdsmottagningen inom psykiatrin. Anledningen till att jag bytt dit är för att min läkare på vårdcentralen och min psykolog på mödravården känner att jag behöver mer hjälp, hjälp de inte kan erbjuda mig.
Så nu har jag fått ytterligare en medicin som jag började med igår och som vi hoppas ska hjälpa mig. Jag har träffat en ny psykolog som jag ska träffa på ytterligare ett bedömningssamtal, för att sedan efter det bestämma vad som ska hända.
Så nu hoppas jag att jag ska få hjälp till att må bra, hjälp för att förstå vad som händer mig och jag hade mer än gärna fått svar på varför detta hände mig.

Jag går fortfarande och läser en liten kurs på högskolan i Borås, om akutmedicin för barn och ungdom. Så Fredagar kämpar jag mig upp ur sängen för att ta mig dit, som idag. Det är intressant men väldigt intensiva dagar. Har tenta på det om tre veckor och borde väl plugga någonting, har inte läst någonting hemma än. Men jag har varit på varje föreläsning och det är jag väldigt nöjd med!


Såhär iordninggjord och fin ser jag ut idag när jag ska till skolan.

1 Johanna:

skriven

Du är en riktig fighter även om det känns skit för det mesta. Tänk på allt bra du faktiskt gör, och inte på det som du inte gör. Blir så mycket lättare i hjärtat då. <3

2 Kristina:

skriven

Så bra du skriver om ditt liv. Öppet om svårigheter och vad du kan göra med den hjälp du får. När jag fick barn som väldigt ung pratades det inte om psykiska problem, så skönt att det blir lättare att våga vara människa med bra och jobbiga dela i livet. Lycka till.

3 Malin:

skriven

<3

4 Cissi:

skriven

Fin du är!

Hoppas allt är bra, längesen man läst ngt...

Svar: Tack!
Ja, jo allt börjar verkligen bli bättre, har jobbat stenhårt med mig själv och mina tankar och beteenden de senaste månaderna och har fokuserat hårt på det. Men nu är jag här igen och har så mycket ord i mina fingrar, ska bara försöka få ihop de till vettiga meningar, haha.
Maria

Kommentera här: