Dop för Tyra

Idag var det dags att åka på dop för en kompis dotter.
Var lite nervös inför detta.
Dels att vi skulle ta fel på tiden, då klockan ställdes om i natt, detta är nog även något som Tyras föräldrar, i alla fall mamman, varit lite orolig för då vi gäster fått ett flertal påminnelser.
Sedan var jag lite nervös över hur det skulle gå i kyrkan med Theodor, han gillar inte att sitta still och vara tyst precis.
Planen var att han skulle vara vaken tills vi kom dit och sedan sova i vagnen, men han somnade tio minuter i bilen så det var ju kört. En annan vän tipsade även om att sätta oss långt bak så vi kunde röra oss utan att alla var i vägen för oss eller vi för dom. Så det gjorde vi.
Får väl ändå säga att det gick bra, lite springande, kolla läget där framme och bläddrande i böcker gjorde att han inte lät så mycket.

Efteråt bjöds vi på lunch och tårta, mycket gott allting och tårtorna var väldigt fina allihopa.

Så blev en lyckad dag och hedersgästen gjorde som de brukar göra. Sov sig igenom hela mottagningen fram tills vi gick, då jag snodde mig en kram lite snabbt.

1 nursen.blogg.se:

skriven

Åhh vilka underbara tårtor!! Vad hade du köpt i doppresent?

Svar: Ja, tårtorna var underbart fina! De önskade sig vår-kläder till henne, så vi köpte lite dressar, klänningar och leggins. Inget minnesaktiskt alls.
Maria

2 nursen.blogg.se:

skriven

Helt perfekta presenter. kommer ihåg att jag önskade mig inredning till Elin. Inte heller så mycker för 30 tennfigurer ;)

Kommentera här: