Dop för Tyra

Idag var det dags att åka på dop för en kompis dotter.
Var lite nervös inför detta.
Dels att vi skulle ta fel på tiden, då klockan ställdes om i natt, detta är nog även något som Tyras föräldrar, i alla fall mamman, varit lite orolig för då vi gäster fått ett flertal påminnelser.
Sedan var jag lite nervös över hur det skulle gå i kyrkan med Theodor, han gillar inte att sitta still och vara tyst precis.
Planen var att han skulle vara vaken tills vi kom dit och sedan sova i vagnen, men han somnade tio minuter i bilen så det var ju kört. En annan vän tipsade även om att sätta oss långt bak så vi kunde röra oss utan att alla var i vägen för oss eller vi för dom. Så det gjorde vi.
Får väl ändå säga att det gick bra, lite springande, kolla läget där framme och bläddrande i böcker gjorde att han inte lät så mycket.

Efteråt bjöds vi på lunch och tårta, mycket gott allting och tårtorna var väldigt fina allihopa.

Så blev en lyckad dag och hedersgästen gjorde som de brukar göra. Sov sig igenom hela mottagningen fram tills vi gick, då jag snodde mig en kram lite snabbt.

Glad påsk

Idag efter förmiddagsvilan tog jag med mig Theodor in på toaletten för att fixa till han som påskgubbe. Själv blev jag påsk-kärring.
Riktigt söta blev vi, hehe.
Sedan tog vi våra påskägg och åkte för att hämta upp mamma och sedan vidare till min bror där vi lämnade äggen till Theodors kusiner.
Kaffe och tårta, lite tjöt och sedan hemåt igen.
Nu är sminket borta och jag ska försöka vila lite inför kvällen då jag bara sovit ett par timmar inatt, då jag först inte kunde somna och sedan en förkyld kille som vaknade titt som tätt.

Massa påskgodis

Ikväll åkte jag för att köpa påskgodis.
Jag var sugen på godis och ville inte vänta tills imorgon.
Dessutom var jag hungrig.
Så jag kom hem med godis. Mycket godis. Närmare 2,3 kg godis.

Så nu är det uppdelat på fem påskägg till alla brorsbarn och resten landade i vårt påskägg och höna så nu är vi reda ifall att några påsk-kärringar eller gubbar kommer och knackar på imorgon.