Besök på jobbet

Idag har jag och Theodor varit och ätit sill-lunch på mitt jobb och idag åt han faktiskt sill. Så nu har han ätit all mat han har smakat på. Matvrak!

Det var två andra barn med idag förutom Theodor. En jämnårig pojk som hade med sig flera traktorer och lastbilar, det var väldigt populärt. Den tredje som var med var en 7-månaders pojk. Tydligen försökte Theodor bita av honom hans tå, så han blev ledsen. Åh, detta dumma bitande som han har startat med. Dessutom såg inte jag att det hände, jag såg bara att barnen var samlade runt stolen där den lilla killen satt, sedan såg jag att den lilla grät, men jag förstod verkligen inte vad som hade hänt. Det berättade hans mamma senare. Så pinsamt! Så om du läser detta, förlåt igen!

Sedan stannade jag och Theodor kvar på APT då jag inte hade nått bättre för mig och dessutom tänkte jag att det kunde vara kul att höra vad som händer. Jag behövde också prata lite med cheferna kom jag på, då jag bland annat var tvungen att skriva ny föräldraledighetsansökan.
Men jisses vad jobbigt det blev på slutet. Theodor sprang runt och runt därinne och jag kände att det bars blev jobbigare och jobbigare. Kändes dessutom som att de andra undrade varför jag var där och varför jag inte gick hem med Theodor då han distraherade en hel del.
Till slut gick jag ner och gav Theodor mat och efter det gick vi ut på lekplatsen utanför medan vi väntade i 30-40 minuter på cheferna.
När jag sedan gick därifrån så var jag så slut i huvudet och tårarna brände bakom ögonen. Hoppade på en spårvagn så fort jag kunde och åkte till centralen där jag valde bort första tåget hem. Kände att jag var tvungen att vila så vi satte oss vid en bänk och tittade på alla tåg runt oss.
Tågresan gick i alla fall jättebra och Theodor var toknöjd. Vatten, kex, tåg och massor av bilar på vägen att titta på.

Resten av kvällen här hemma har spenderats i viloläge nersjunken i soffan. Känns bara tungt och tomt i huvudet just nu, men det är okej. Efter en sådan här dag hade det kunnat vara värre, så att det bara är tomt är okej!

Kommentera här: