Lång natt och långsam dag.........

Natten blev inte så jobbig som jag befarade, men jag kom inte till ro och somnade förrän klockan var efter 4.
Theodor vaknade med jämna mellanrum fram tills 4 på natten och fick komma upp och kramas, få ny blöja och vatten och välling. Sista gången han vaknade vid 4 hade han fortfarande 39 grader, men när han sedan vaknade vid 7 så var det nere på 37,8 så det var skönt.
Dagen idag har därför blivit lugn, vi har vilat massor i soffan och till och med sovit tillsammans där, det har inte hänt på flera månader. Så mysigt!
 
Skickade sms till mamma och kollade om hon ville komma på kaffe efter jobbet, så hon kom förbi en timma.
Efter det var klockan 16 och bara en timma kvar tills William skulle komma hem från jobbet.
Men jisses vad långsam den timman var. Ja, hela dagen har varit så himla långsam idag. Har tittat på klockan typ var 5 minut och varje gång blivit förvånad över att det inte har gått mer tid... Så himla tråkigt när det är så. Har inte heller orkat göra något så att tiden skulle gå fortare. Har lekt med Theodor, kastat bollar, övat på kroppsdelar, pussats, kramats men det har verkligen gått jättelångsamt.
 
Så nu är det skönt att William är hemma och kan ta Theodor en stund. Inte för att jag vet vad jag ska göra, men tiden går fortare just nu. Nu har det redan gått 40 minuter, men känns som en kvart. Det är nackdelen, att tiden som jag har när jag kan pyssla försvinner så himla fort, oftast innan jag ens hinner starta upp med någonting.
Men ska nog sätta mig och pyssla med mitt fotoalbum då jag plockade fram det igår men inte hann göra så mycket. Är ju bara lite efter, hehe. Ska sätta in korten nu från nyår. Och nej, inte denna nyår. Inte heller förra nyår. Utan nyår 2005-2006!

Kommentera här: