Fasters pojk

Theodors faster tycker om det fina i livet och gillar att njuta av det.
Självklart vill hon influera Theodor med detta.
Så i julklapp fick han en pekbok av henne. Inte vilken som helst såklart, utan Pekboken för lite finare barn.
Denna tittar de i ofta när hon hälsar på och hon försöker lära honom dessa ord, självklart med det "rätta" snobbiga uttalet.
Så när jag i morse hittade Theodor sittandes i köket där han hällde vatten från sin Armani-nappflaska (även den en present från faster) till champagneglas (i plast i och för sig) så tänkte jag genast att detta skulle hans faster bli så stolt över.

Lekplats i solen

Idag tittade äntligen solen fram och trots att jag själv inte orkade ta mig ut själv, så sa jag till William att jag tyckte vi skulle gå till lekplatsen så att lillskrutten skulle få komma ut och leka.
Han tycker nog det är konstigt att vara ute, eller så tycker han att det är klumpigt med alla kläder, vad vet jag, men han blir väldigt lugn och vill helst åka vagn eller bli buren.
Men rutschkana har han upptäckt är roligt, så det skulle åkas om och om igen.
Gulleplutten!
 

Baby och Barn mässa

Idag åkte jag och William in till Baby och barn mässan, medan Theodor var hemma hos sin faster.
Jag vet inte om det antingen var mindre än det brukar, eller om det bara var vi som inte tyckte att vi såg något särskilt kul att titta på.
Köpte lite småsaker, men inte något spännande.
Kanske är roligare ett annat år när Theodor är lite större och kan följa med och ha roligt på de olika aktiviteterna, men i år blev jag besviken.
Men vi gjorde någonting i alla fall, och det är bra, så att så får vi se det.
 
Efteråt gick vi hem till Theodor och faster, blev bjudna på mat och satt och slöade i soffan då vi alla var trötta. Förutom Theodors faster som tyckte att de skulle ut och leka, så de två gick iväg medan vi fortsatte halvsova i soffan.
Sedan var det dags att fara hem och kvällen har försvunnit i en väldans fart. Har tittat på film och sorterat pysselsaker. Så nu återstår det att se ifall att vi kan somna, hoppas på det då jag börjar gäspa nu...
Nattinatti!