Otur på fredagar

Idag är jag återigen på väg till skolan.
Förra fredagen hade jag väldig otur med allt som hade med mat att göra, torr lunch, bränt kaffe och läskig Loka. Men som William sa, jag kan ju inte ha samma otur två veckor i rad.
Nej, kanske inte på samma sätt, men tydligen kan jag ha otur igen.
När jag skulle gå hemifrån märkte jag att det snöblaskade utanför.
Jaha? Men jag packade ju undan alla vinterjackor igår då jag ansåg att det var vår nu. Jaja, inget att göra åt, fick helt enkelt ta min skinnjacka, det är okej.
Det jag inte räknat med däremot var att jag efter 200 meter skulle ha en sjö i min vänstra sko. Tydligen är den trasig och läcker in. Ja, det var väl bra att veta. Jag hade kanske hunnit hem och byta, men vågade inte chansa.
Nu sitter jag då här med en blöt sko, blöt strumpa med väldigt kalla tår och en alldeles för tunn jacka.
Så idag har jag tydligen otur med kläder, men jag hoppas verkligen att det räcker här och inte blir mer, för fläckar på tröjan eller spruckna byxor kan jag vara utan.

Tung tid

Idag är ingen rolig dag.
Inte heller en tråkig dag.
Bara en tung dag.
Varför vet jag inte. Jag har känt att det blivit tyngre ett par dagar men har inte gått grepp om känslan.
Idag har jag och Theodor sovit mycket på förmiddagen, Theodor somnade runt halv tio och jag strax därefter, sedan sov vi fram till lunch.
Men inte ens all denna sömn lättade upp mitt humör.
Så nu sitter vi av tiden. Borde göra saker här hemma, såsom att handla, baka och städa inför Williams kalas på lördag, men just nu sitter vi bara och pussas i soffan medan vi väntar på att William ska komma hem från jobbet.

Pysselkväll

Idag har jag och Theodor tagit det lugnt här hemma.
Vi har busat, lekt med hans leksaksägg och bilar men även dammsugit på hans begäran. Han gillar nämligen att sitta på dammsugaren under tiden, så när han ställde sig och drog i dammsugaren och ropade efter mig så fick jag foga mig, så nu är hela huset dammsuget och det är ju bra.
Sedan var det dags för psykologen och idag kunde jag åka själv då det var under tiden som Theodor sov, så passade William på att jobba hemifrån. Underbart de gånger jag kan åka själv och inte måste hålla ordning på honom.

Sedan när Theodor sov igen, tog jag fram min smyckestillverkning och pysslade med det. Så nu när jag packade ihop allt så hade jag fått ihop lite granna, väldigt roligt är det.