Hi-hat muffins

Idag åkte jag och mamma ner till Borås och gick på syfestival. Men det var verkligen inte bra! Det enda jag hittade som var sy-inspirerat var extra trådspolar. Mamma hittade däremot en del, men vi kom båda fram till att det verkligen inte var bra och det borde verkligen inte kallats för en syfestival. Men men. Jag fick tag på ett garn jag ville och snygga örhängen och halsband. Så det var ju alltid någonting i alla fall...

När vi kom hem gjorde jag klart mina muffinsar som jag började med igår. Leilas hi-hat muffins. Vet inte om det var jag som misslyckades med de eller om jag helt enkelt inte gillar de. Muffinsen var torr, toppen alldeles för söt och tog dessutom väldigt lång tid att göra. Var dessutom inte så lätta att få chokladen snyggt på.
Men till slut var de klara och kunde serveras till Theodor gammelfarbror med familj som kom och hälsade på.bloglovin 

Lekplats

Inatt sov en vän hos oss, då vi var ute sent igår, kommer mer om det sedan. Så imorse tog William Theodor så att vi fick sovmorgon. Vaknade av att han hade gjort frukost till oss.
Vilken underbar man jag har!
Efter Theodors lunch tog vi oss ut till lekplatsen. Där fick han leka av sig och även jag och Johanna gungade. Väldigt skoj för oss också.bloglovin 

Puss-stund

Inatt så sov jag så himla dåligt. Och inte kan jag skylla på Theodor heller. Utan det är jag som har så svårt för att somna på kvällarna trots att jag på dagarna får kämpa så hårt för att hålla mig vaken.
Men, förhoppningsvis blir det bättre inatt, för nu har det vart två kassa nätter på raken, och jag behöver sova.
Jag förstår inte hur jag kan vara tröttare nu av att sova dåligt två nätter, än hur det var när Theodor var nyfödd och jag fick vakna flera gånger per natt för att mata honom. Men då var väl kroppen inställd på det...
 
Idag fick jag besök av en vän med hennes lilla pojk. Ja, han är ju faktiskt 1 ½ månad yngre än Theodor så han är ju lite liten i alla fall.
Senast när de träffades så skrämde Theodor slag på honom när han ville pussas, vilket han numera ofta vill göra, men idag vid puss-stunden så gick det bättre.
Däremot så blev han rädd när Theodor, 5 cm från hans ansikte, utgav ett av hans prat-vrål.
Då kom de stora krokodiltårarna.
Men jag tror att Theodor blir mindre och mindre skrämmande.
Han behöver bara lära sig att inte peta de i ögonen också. Sådan smådetaljer :)
 
Imorgon är det återigen dags för babysim, och denna gången ska jag åka själv.
Får se hur det går...
Förra gången jag skulle åka själv, för två veckor sedan, så gick det inte alls.
Hade haft en jobbig dag innan, och morgonen blev inte bättre av att William fick åka iväg på larm och kom hem precis när jag skulle åkt iväg.
Så den gången åkte vi inte, så nu hoppa vi på framsteg imorgon...

bloglovin