Duktiga jag

Idag var jag väldigt duktig faktiskt.
Ställde klockan, gick i och för sig inte upp förrän William drog av mig täcket och tjatade, men up kom jag, åt frukost tillsammans hela familjen och sedan drog jag till gymmet.
Japp, ni läste rätt.
Jag var alltså och tränade klockan 10 imorse.
Väldigt duktigt av mig!
Body-attack, väldigt jobbigt och fartfyllt. Ledaren hade ungefär samma energi som Theodor, med skillnaden att här var rörelserna mer kordinerade och jag förstod vad hon sa.
Efteråt var jag helt slut, vilket jag fortfarande är, men nu med några koppar kaffe i kroppen så kan jag nog hålla mig vaken ett tag.
Har dessutom precis haft en vän här på en snabbis-kaffe så varit social också.
Jisses, hur ska denna dagen sluta?
Kanske till och med gör någonting mer än att bara se på TV, klockan är ju ändå inte ens fyra än.

Gangster-Ninjan Theodor

Vår lille pojk blir störrre och större och lär sig mer och mer hela tiden.
På både gott och ont såklart.
Idag har han lärt sig ytterligare en sak, men jag låter filmen och fotona tala för sig själva, dock ingen bra kvalisort på de, han var inte precis stilla men hade inte lust att låta honom göra om det för att ta fram riktiga kameran...
 
 
 
 

Jul-sammanfattning

Julen är över och jag pustar ut.
Jag gillar verkligen julen men var väldigt orolig över hur jag skulle må när det blir så mycket och när alla är så på Theodor och jag känner mig trängd. Hade till och med skaffat lugnande vid behovs-medicin ifall att jag skulle må skit. Men de behövdes inte vilket jag känner mig väldigt glad över.

Julafton spenderades här hos oss med våra familjer. Dock var varken min pappa eller ena bror med familj med, men vi blev några stycken ändå.
Mycket julklappar till alla barnen och otroligt mycket fint till Theodor.
Vi vuxna spelade julklappsspel och sedan efter min bror med familj åkt hem spelade vi spel till långt in på natten. Mysigt!

Juldagen spenderades hos min pappa med alla oss syskon och ytterligare julmat och julklappar.
Theodor ville inte sova i deras säng, inte så förvånande, så jag och han fick ta oss en oförberedd promenad med vagnen så att han skulle få sova. Tog en promenad bort till kyrkogården och hälsade på. Var otroligt fint och fridfullt där och det lyste ljus på nästan varje grav.

Annandagen kom min vän hit och vi fick pratat ordentligt om mycket viktigt för oss. Var länge sedan jag träffade henne själv och det var mysigt!
Sedan bar det av till svärföräldrarna för middag. Då började allt bli jobbigt och ville bara hem till min trygga soffa och inte försöka hålla emot några tårar eller raseriutbrott. Så vi stannade inte jättelänge. Men oj va skönt det kändes skönt att komma hem. Mitt hem är verkligen min trygga borg, på både ont och gott.

Idag bjöd jag ner min vän och hennes barn för att hjälpa till att äta upp lite julmat. Så medan alla barn lekte och bråkade om leksaker satt vi och tjötade och drack kaffe. Mycket trevligt!!

Lägger ut några bilder från telefonen, har ingen dator som är bra för bilderna så det blir tyvärr så.

Min nya mysdress som jag fick av svägerskan i julklapp. Denna har jag bott i när jag varit hemma nu. Jättemysig och älskar färgen. Fick dessutom matchande nagellack till :)

Thedor leker med sin julklapp. Väldigt roligt att borra och såga.

Här är vår fina kille på julen. Om ni tycker han är suddig så är det för att han aldrig någonsin är stilla så att något kort blir bra på honom :)