Midsommarhelg

På midsommar så ville jag göra en krans till mig. En riktigt fin och traditionell krans. Men att plocka blommor häromkring var inte så enkelt. Det fanns nästan inga alls.
Så jag fuskade.
Åkte till blomsteraffären och köpte blåklint som ett komplement till mina andra blommor.
Kransen blev jättefin, men jag hade inte så bra grönt i så den tog väldigt lång tid att göra, så någon powernap innan vi åkte till The Mansion hann jag inte med. När vi väl kom dit var det dessutom bara att börja om igen. Då skulle det bli en midsommarstång, så det var bara att gå ut och plocka björkris och blommor. Stången blev nog
2-2,5 meter hög så mycket plockande och bindande.
Sammanlagt var det nog blomsterarbete i 4-5 timmar på hela dagen.
Men oj, va fint allt blev.

Värden började sedan med att instruera oss om att det skulle bli en lek. Eftersom att det eventuellt skulle bli sent framåt natten hade han införskaffat korv med bröd som skulle grillas, men för att göra detta behövs grillpinnar, så leken blev såklart Pimp my grillpinne.
Mycket roligt och uppskattat.
Till vår pinne täljde jag en visselpipa. Det var riktigt längesedan. Det tog ett tag att komma ihåg hur jag skulle göra, men den blev toppenbra och vi kom på delad 1:a-plats. Gött!

Resten av kvällen så grillades det, tjötades och en hel del skratt. Precis som sig bör.
Vädret var ju helt okej också, då det var uppehåll och vi kunde sitta utomhus hela kvällen.
Runt 2-tiden gav vi upp och åkte hemåt, och duschade av oss all pollen.

Midsommardagen spenderades hemma, och trots att vi båda varit nyktra och därmed ingen baksmälla infann sig, så var tempot lugnt hela dagen.
Jag har antagligen smittat William med min förkylning som jag haft i veckan, så han var väldigt dämpad och lugn hela dagen. Annars brukar han ha en otrolig energi och inte vilja ta det lugnt.
Men det blev lite plockande här hemma, småpillande och sedan grillade vi och tittade på film. Till och med 2 stycken då William tyckte att det var för tidigt att lägga sig strax efter 21.
Så för att hålla mig vaken gick ajg och hämtade mitt fotbad, och efter det så fick jag fotmassage av älskling. Ibland så skämmer han bort mig. Men så gott.

Kommentera här: