Ny start. Igen...

Ett par gånger varje år får jag besök av herr Ågren som påpekar för mig vad jag har gjort och fortfarande gör mot min kropp. Så nu är han här på besök, igen. Så nu har jag tänkt att ta tag i detta och förhoppningsvis lyckas lite mer. Jag är ju just nu så himla imponerad av en av mina svägerskor också som har varit så duktig nu i två månader, och jag hoppas att jag kommer vara lika duktig som hon. Då blir jag nöjd!
Så jag ska göra det klassiska och på måndag börja ordentligt med träningen, men börja tänka lite på maten redan nu. Så tanken är att jag ska träna 2-3 gånger i veckan och kombinera kondition, styrka och smidighet.
Får väl se hur det här kommer att gå, men jag hoppas verkligen att jag kan hålla lite disciplin denna gången. Det var ju fördelen när jag har tränat i lag, att då blir det så naturligt att gå på träningarna, det är ju inte precis så att jag stannade hemma från fotbollsträningen för att ligga hemma i soffan och glo på TV. Det är svårare att i början ta tag i sig själv och gå till gymmet själv. Även om det är kul när man är där och framförallt att jag alltid är så nöjd efteråt. Men det är ju bara att ta tag i sig de första veckorna, för efter ett tag kommer det ju att gå på automatik och jag vet att jag då kommer att gå utan att behöva tvinga dit mig och ha kul. Men som sagt det dröjer ju några veckor. Nu gäller bara disciplin.
Så på måndag morgon blir det invägning och mätning för både mig och W, för denna gången ska inte han smita undan, utan nu ska det gälla oss båda. Bäst så!

Kommentera här: