Långledig

Så nu har jag äntligen kommit hem och gått av mina nattpass. Det har varit två snabba nätter där det har varit en del att göra. Inte galet mycket, utan ganska lagom. Så nu ska jag vara ledig i 7 nätter! Så lovely! De första två dygnen är fullspäckade med planer men sen så är det tomt. Förra långledigheten blev det många fika, vilket är otroligt trevligt. Får väl se om det blir några fikor denna gången också, förhoppningsvis så... Men också att ta tag i träningen som sagt och det är ju toppen att kunna göra under en ledighet.
Men nu sömn för att sen åka på utflyttningkalas. Ska bli urkul att träffa alla gamla jobbarkompisar!

Ny start. Igen...

Ett par gånger varje år får jag besök av herr Ågren som påpekar för mig vad jag har gjort och fortfarande gör mot min kropp. Så nu är han här på besök, igen. Så nu har jag tänkt att ta tag i detta och förhoppningsvis lyckas lite mer. Jag är ju just nu så himla imponerad av en av mina svägerskor också som har varit så duktig nu i två månader, och jag hoppas att jag kommer vara lika duktig som hon. Då blir jag nöjd!
Så jag ska göra det klassiska och på måndag börja ordentligt med träningen, men börja tänka lite på maten redan nu. Så tanken är att jag ska träna 2-3 gånger i veckan och kombinera kondition, styrka och smidighet.
Får väl se hur det här kommer att gå, men jag hoppas verkligen att jag kan hålla lite disciplin denna gången. Det var ju fördelen när jag har tränat i lag, att då blir det så naturligt att gå på träningarna, det är ju inte precis så att jag stannade hemma från fotbollsträningen för att ligga hemma i soffan och glo på TV. Det är svårare att i början ta tag i sig själv och gå till gymmet själv. Även om det är kul när man är där och framförallt att jag alltid är så nöjd efteråt. Men det är ju bara att ta tag i sig de första veckorna, för efter ett tag kommer det ju att gå på automatik och jag vet att jag då kommer att gå utan att behöva tvinga dit mig och ha kul. Men som sagt det dröjer ju några veckor. Nu gäller bara disciplin.
Så på måndag morgon blir det invägning och mätning för både mig och W, för denna gången ska inte han smita undan, utan nu ska det gälla oss båda. Bäst så!

Tiden går...

I Måndags när jag gick hem från jobbet så var planen att jag skulle vara ledig i 9 nätter. Väldigt underbart! Men så blev det inte. Hoppade in inatt, inget med det, pengarna är alltid välbehövliga, men däremot hade jag inte räknat med att det skulle vara så fullt upp. När jag gick därifrån så darrade jag i kroppen och min rygg och mina fötter värkte eftersom jag gått och stått i stort sett hela natten. Det får gärna vara saker på nätterna, för oj vad mycket snabbare de går än när jag har tid att titta på klockan hela tiden, men det får gärna vara så jag hinner äta upp min mat någon gång. Klockan 5.30 åt jag äntligen och packade därefter in min mat som jag tagit fram vid 23-24 tiden. Men det är å andra sidan dessa nätterna som går fort och dessutom är det ju soim sagt roligt att det händer lite, och det är roligt att behöva tänka lite.

Idag tittade jag i almenackan och insåg att det bara är två veckor sedan vi kom hem från Thailand. Känns som att det var mycket längre sedan. Vet inte riktigt om det är bra eller dåligt bara. Men jag tänker redan på semester, eftersom jag har varit tvungen och redan lämna in semesteransökan för i sommar, och funderar på resa till hösten. Vem vet?