Val, val och ännu mera val...

Sitter just nu och lyssnar på en väldig massa orgelmusik. Har liksom inte tänkt på sådana detaljer innan, jag har aldrig riktigt tänkt på att man ska välja in och ut musik, det har jag tänkt att det är samma till alla bröllop. Så jag ber nu om ursäkt till alla er jag varit på bröllop hos för att jag inte har lagt märke till era olika låtar vid ingång, utgång, eller ens att ni par har haft olika låtar.
Väldigt ouppmärksamt av mig!
Eller inte...
Jag tror att det är så att hälften, om inte mer, av alla dessa detaljer som jag är så petig med (som antagligen alla andra blivande brudar är) kommer ingen att märka om jag inte påpekar det. Som med frimärkena. Vi bestämde att vi skulle följa temat även på dessa, så att de inte var vad som helt på de, och då kollade vi på posten och bestämde oss för båtmotiv. Jag gick runt stan i ca 2 timmar och sprang in överallt för att kolla om de hade båtmotiv. När jag tillslut fick rådet att köpa de i Stockholm kändes det lite uppgivet. Men jag beställde de från nätet och i brevlådan kom ett paket fyllt med frimärken. Kändes lite udda, men bra. Men ingen som inte visste om denna historia sa någonting om frimärkena, så jag var tvungen att påpeka de för massor av folk så att de kollade. Åh, va fint blev reaktionerna.
Mmm, som sagt, jag tror att alla dessa detaljer som jag lägger ner så mycket tid och tankar på, kommer bara vi två uppskatta i slutet. Jag för att jag förhoppningsvis blir nöjd med resultatet, och W för att jag är nöjd och för att han tycker jag är rolig med alla mina detaljer...
1 lollo:

skriven

det ska bli kul att se er på den stora dagen=)=)

kram kram

2 Nora:

skriven

Bra blogg du har! Jag har kollat igenom några av dina andra inlägg och jag gillar vad jag ser :D.

Kommentera här: