Nyinköpta prylar till trädgården

Jag var för ett tag sen och handlade saker till vår trädgård på Granngården. Jag köpte en utspridare till gräsfröna, som en liten vagn man kör för att sprida ut fröna jämt över tomten, väldigt käckt faktiskt och den var vädigt användbar vid gräsläggningen. Sedan köpte jag en vattenspridare delyxe. Den är 2in1. Väldigt käckt. Så den kan dels fungera som en vanlig vattenspridare som spritar strålar över ett område på 14x16 meter och sedan fungerar den även att ha i trädgårdsland, då det sprutar ut vattnet mjukt och sprider det mer, så det inte blir såna hårda strålar som pajar. Inte för att vi har något land än, men det kanske det blir om ett tag så det är bra att vara förberedd. Eller själva landet har vi byggt, men det är inte färdigt, behövs läggas ut jord och sådant. W har vart duktig och byggt detta landet i helgen medan jag legat i soffan och vart sjuk, så jag får väl snart gå ut göra någonting också, när jag blir frisk.

Dessa två saker var iaf det jag skulle köpa, men självklart var jag tvungen att handla mer! Hittade ett par jättefina trädgårdshandskar som jag köpte, och det bästa av allt med de var att de var i min storlek. Jag har nämligen ganska små händer, men lite för stora för att använda barnmodellen, och därför brukar jag ha trubbel med att hitta, så jag blev överlycklig nu när jag hittade ett par som både var snygga och som passade!

De jag blev mest nöjd med var dock ett par arbetsbyxor till mig. Okej, de är för snygga att ha när jag ska måla huset i sommar, men kommer vara grymma att ha när det gäller trädgårdspyssel! Dessutom är de i dam-modell, vilket gör att de sitter snyggt! Jag köpte självklart till ett par knäskydd så att jag kan sitta på knäna utan att det gör så där ruskigt ont som det annars gör efter ett par minuter. Så jag kommer numera att vara ursnygg när jag går ute i trädgården och grejar!