Frånvarande vecka

I veckan har jag praktiserat några dagar och slappat andra dagar. Praktiken känns bra, men jag vill fortfarande att det ska hända mer, men det kommer.

Igår satt jag och gjorde en mall för MTL för beställningar. Har tänkt bli klar i helgen med det. Gött att jobba hemifrån. Igå träffade jag även min goda vän V i göteborg. Var på ett jättemysigt ställe och drack lite vin sittandes i kungastolar. Himla fräckt! Sedan skulle hon hem till en vän och jag hängde på. Det blev en återträff med lite folk från högstadiet. Ojojoj, länge sedan jag såg de, men det var faktiskt riktigt trevligt. Vi satt och tjötade, kollade på filmklipp och umgicks.

Idag har jag plockat här hemma, gått igenom de stora högarna med papper på skrivbordet, så att det iaf är någorlunda rensat och alla räkningar kom fram så jag fick betalt de. usch va tråkigt det är!

Nu ska jag åka och handla, ska hem till brorsan ikväll och umgås. Var alldeles för länge sedan! Så känns det iofs med alla i min familj just nu, men jag tänker på de iaf och ringer ibland, men det är inte alltid som tiden finns. Så sjukt att jag inte tar mig tid till de människor i min närhet som betyder mest för mig. Får nog försöka ändra på detta... Någon gång. Helt enkelt börja planera lite mera!
1 Theodora:

skriven

Tack för din kommentar!

Det du skriver är så rätt -Man är aldrig ledig som student! Det suger!

Men det har många andra fördelar med, men de glömmer man av och kommer på först när man jobbar.Hoppas du får en trevlig helg!

/Theodora

2 ღ Sofiα Werℓin:

skriven

Du får ha en jättebra helg :D

Kommentera här: