Alldeles för sen kväll...

Nu är vi hemma. Har vart hos grannarna och planerat påsk. Ojojoj, va mycket klockan är. Ska ju åka till praktiken imorgon. Blir hämtad redan 5.40. Det är ju snart! Men jag ska bara somna nu och det blir nog inga problem. Har haft en bra dag idag med mycket trevligheter och kvällen blev riktigt bra! Grillade för första gången i år och sen var det planering av påsk som sagt. Kommer att bli riktigt lyckat känns det som!

Våffeldag

Idag är det ju våffeldag. Vi blev bjudna till mamsen. Trist bara att mina syskon inte kunde komma. Men så blir det när det bli impulsgrejer och de har barn. Inte lika lätt att bara sticka iväg. Men vi hade det trevligt med mamma med. Tjötade, glodde på "Du är vad du äter" och åt självklart massa våfflor. Gött gött var det! Imorgon är jag ledig. Ska passa på att plugga en del när jag är hemma en dag. Och ha sovmorgon. Härligt!
Nu ska jag sätta mig framför TV:n och slappa och pyssla lite granna.

Frånvarande vecka

I veckan har jag praktiserat några dagar och slappat andra dagar. Praktiken känns bra, men jag vill fortfarande att det ska hända mer, men det kommer.

Igår satt jag och gjorde en mall för MTL för beställningar. Har tänkt bli klar i helgen med det. Gött att jobba hemifrån. Igå träffade jag även min goda vän V i göteborg. Var på ett jättemysigt ställe och drack lite vin sittandes i kungastolar. Himla fräckt! Sedan skulle hon hem till en vän och jag hängde på. Det blev en återträff med lite folk från högstadiet. Ojojoj, länge sedan jag såg de, men det var faktiskt riktigt trevligt. Vi satt och tjötade, kollade på filmklipp och umgicks.

Idag har jag plockat här hemma, gått igenom de stora högarna med papper på skrivbordet, så att det iaf är någorlunda rensat och alla räkningar kom fram så jag fick betalt de. usch va tråkigt det är!

Nu ska jag åka och handla, ska hem till brorsan ikväll och umgås. Var alldeles för länge sedan! Så känns det iofs med alla i min familj just nu, men jag tänker på de iaf och ringer ibland, men det är inte alltid som tiden finns. Så sjukt att jag inte tar mig tid till de människor i min närhet som betyder mest för mig. Får nog försöka ändra på detta... Någon gång. Helt enkelt börja planera lite mera!